2777
2789

خونشون یه جای خوب از شهر هست و خجالت آور نیست، هرچی خواستن از بچگی براشون فراهم بوده ، یه گوشی خوب دستشونه و.... 

موقع ازدواج هم همه بهشون احترام میذارن و تحقیر نمیشن

...

موافقم

دنیا برا این ادما قشنگه واقعا 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

من دقیقا همون پولدارم که میگم پول خوشبختی نمیاره 

اخلاق نباش مهم نیس دیگه کجا میشینی و چقدر داری 

من و دخترعموهام میتونیم با یه ماشین ۶ میلیاردی بریم بیرون 

اما همراه دوتا پدر پارانوئید که زندونیمون کردن:)

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا همون پولدارم که میگم پول خوشبختی نمیاره اخلاق نباش مهم نیس دیگه کجا میشینی و چقدر داری من و ...

منم یه پدر فوق العاده بداخلاق داشتم

و بهت قول میدم ناراحتی تو ماشین ۶ میلیاردی از بغض تو اتوبوس و مترو بهتره

...
من دقیقا همون پولدارم که میگم پول خوشبختی نمیاره اخلاق نباش مهم نیس دیگه کجا میشینی و چقدر داری من و ...

مآها انقد بی پولی کشیدیم فک میکنیم مشکلات فقط پوله

بازم تحمل ی آدم بد پولدار راحت‌تر از بی پوله ب نظرم

منم یه پدر فوق العاده بداخلاق داشتمو بهت قول میدم ناراحتی تو ماشین ۶ میلیاردی از بغض تو اتوبوس و متر ...

امیدوارم هم تو 

هم من نجات پیدا کنیم🥲💔

زندگی با ادمای شکاک داغون میکنه ادمو 

خوشبحال اونی ک پسر پولدار میاد سراغش و ب همه چیز میرسه

پسر پولدار هم اکثر اوقات میره سراغ دختر پولدار بعد تازه ممکنه یه روز منت بذاره

ولی خانوادت پولدار باشن هیچوقت شوهر و خانوادش نمیتونن بگن ما آدمت کردیم خونه باباا هیچی نداشتی

...

ببین تو فامیل داشتم دختری که باباش خیلی پولدار بهترین جهاز داد بهش خونه براش خریده خوراکی خونشم باباش می بره داره جدا میشه برای بار دوم

بعد یکی دیگه فامیلمون میگفت من پدرم هیچی نداشته همیشه میگفتم چطوری ازدواج کنم الان ازدواج کرد با یه ادم پولدار مودب خانوادشم میگن اصلا برای ازدواج دونفر چرا باید خانواده باید خرید خونه بکنن تمام وسایل خونه هم شوهرش خریده

مآها انقد بی پولی کشیدیم فک میکنیم مشکلات فقط پولهبازم تحمل ی آدم بد پولدار راحت‌تر از بی پوله ب نظر ...

بخدا فک میکنی اصن آدمی همینه تا یچی نداره فکز میکنه اون که باشه همه چی تمومه ولی بخدا پول اصن مهم نیست برات عادی میشه فقط صبح تاشبت میشه غصه 

اینکه دخترعموی من با ۲۰ سال سن برای یه پاپوش پوشیدن کتک بخوره چون باید جوراب ساق بلند بپوشه کجاش خوشیه؟

پولی که نشه باهاش زندگی کرد که امانته:)