2777
2789
عنوان

بي بي چكم مثبته

140 بازدید | 14 پست

ديروز روز 12 انتقال جنينم بود 

ومن يه تست زدم كه يكي دو دقيقه اول ديدم منفيه ناراحت شدم انداختم سطل زباله ورفتم ظرف شستم 

بعد تقريبا نيم ساعت برگشتم ديدم يه خط وااضح افتاده 

ديگه دقيق نميدونم تو چند دقيقه خط افتاده شايد پنج دقيقه اول بود يا همون نيم ساعت 

بنظرم خط تبخير نبود من زيادي ادرار ريخته بودم ووقتي تست رو بعد نيم ساعت ديدم هنوز خشك خشك نشده بود وبعدش خط تبخير اومد وقشنگ تو كل بي بي چك دور زد 🤣 وپيش خط c خشك شد 

حالا من دوباره تكرار ميكنم فردا وآز هم ميدم ولي ميخواستم بهت تجربتون رو بگيد ايا ممكنه باردار باشم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بی بی چک زدم منفی بود انداختم کنار روشویی اومدم بیرون شام درست کردم، ظرف شستم آخر شب رفتم بندازم اشغالی دیدم کم رنگ خط افتاده اینجا سوال کردم گفتن کاذبه 

منم دیگه خیالم راحت شد 

که نیستم 

ولی 1هفته گذشت دیدم نشدم فقط لک بینی دارم رفتم آزمایش دادم مثبته رفتم سونو دیدم قلب بچه ام هم تشکیل شده 

الانم آقا رو پام خوابیده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
منم بی بی چک زدم منفی بود انداختم کنار روشویی اومدم بیرون شام درست کردم، ظرف شستم آخر شب رفتم بندازم ...

اي جااانم خدا برات حفظش كنه 🙏😭

ان شاءالله قسمت منم بشه وباردار باشم 

اي جااانم خدا برات حفظش كنه 🙏😭ان شاءالله قسمت منم بشه وباردار باشم

الهی آمین 

خوش خبر بیای 

دهنم سرویس شده با این بچه گاهی خیلی ناشکری میکنم 😭

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
الهی آمین خوش خبر بیای دهنم سرویس شده با این بچه گاهی خیلی ناشکری میکنم 😭

نه اصلا اينطوري نگووو 

بخدا اگه بدوني ما با نازايي چه دردهايي داريم ميكشيم 

من سه باره دارم انتقال ميدم 

بار اول مثبت شدم دوقلو بودن سه ماهه سقط شدن 

بار دوم منفي شدم 

اين بار هم هنوز  معلوم نيست 

وجدا از اين كل روزهامو با استرس ميگذرونم ودردهاي آمپولها مه يه حكاية ديگه است 

فكر كنم تاالان بيشتر از 1000 تا آمپول زده باشم 💔💔💔💔

نه اصلا اينطوري نگووو بخدا اگه بدوني ما با نازايي چه دردهايي داريم ميكشيم من سه باره دارم انتقال ميد ...

الهی من فدات بشم 

پسرم سیده برات نذر میکنم عزیزم الهی اینبار مثبته 

بنده های خدا خیلی ناشکر هستن قدر داشته ها رو ندارن اینقدر بی. خوابی کشیدم روانی شدم 😭

الهی من فدات بشم پسرم سیده برات نذر میکنم عزیزم الهی اینبار مثبته بنده های خدا خیلی ناشکر هستن قدر د ...

سلام عزيزم 

من دوباره تست دادم مثبت شد اما خط كمرنگ بود 

آز بتا دادم 78.94 بود 

ميخواستم ببينم شما هم بتاتىن پايين بود بعد بيشتر شد طبيعيه؟؟؟

سلام عزيزم من دوباره تست دادم مثبت شد اما خط كمرنگ بود آز بتا دادم 78.94 بود ميخواستم ببينم شما هم ب ...

سلام گلم

من یادم نیست راستش 

من به محض مثبت شدن رفتم سونو واژینال دادم 

گفت قلب بچه هم تشکیل شده

نمیشه گفت اعتباری نیست من سر پسرم بی بی چک زدم منفی بود بعد ۱۰ دقیقه رفتم بردارم دیدم هاله داره آزما ...

اره منم مثبت شدم بتام 78 .94 بود 

بعد دو روز تكرار كردم 48 شد 

رفتم دكتر فقط پرونده وازمايشات رو بردن پيشش گفت تو بارداري وبرو ده روز ديگه بيا 

نميدونم والا همش فكر ميكنم دكترم اشتباه كرده وبرعكس خونده باشه ازمايشها رو 

حالا فردا نوبتمه ده روز گذشت ببينم چي ميشه