الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مشکلم اینه که نامزدم سر کوچکترین چیز قهر میکنه و حتی ازهم دوریمم جواب تلفنامو نمیده..
اي وااااي الان دقيقا من تو اين موقعيتم باهم دعوامون شد روز اخري گذاشت رفت خونشون فرداشم رفت يه شهر ديگه كه كارش اونجاس حالا دو سه روزه قهره دو روز پيش يبار معذرت خواهي كردم جواب نداد امروز باز معذرت خواهي كردم اصلا جواب نميده موندم چيكار كنم
اره من مقصر بودم چون بعد از ٥ ماه همو ميديديم رفتيم مسافرت برگشتني يچيزي گفت مبايد كش ميدادم منم كشش دادم و قيافه گرفتم و دعوا راه انداختم و خيلي ناراحتش كردم تازه اين بار اولم نيست دفعه پيشم همينجوري شد خيلي سعي ميكنم عصباني نشم ولي ارادم ضعيفه روز اخري عصباني ميشم از دستش و همه چيو خراب ميكنم
منم مشکلم اینه که حالم خیلی گرفته اس وحوضله هیچ کاری ندارم حتی خونمم حوصله ندارم که جمع وجورکنم میترسم شوهرم ازخونه زده شه اماواقعاحوصله ندارم.البته باشوووراخلاق ورابطم بدک نی