2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوشونمون کارش درست نمیشه بهم برسیم دیه از بس دعا کردم خدارو خسته کردم😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

مشکل من اینه که نامزدم اصلا اهل پس انداز نیست

برا همه خرج میکنه

متنفرم از وقتی که قراره با دوستاش بریم جایی چون همه خرجارو نامزدم میکشه بقیه سوء استفاده گرام لذت میبرن

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
من مشکلم اینه که نامزدم سر کوچکترین چیز قهر میکنه و حتی ازهم دوریمم جواب تلفنامو نمیده..

اي وااااي الان دقيقا من تو اين موقعيتم باهم دعوامون شد روز اخري گذاشت رفت خونشون فرداشم رفت يه شهر ديگه كه كارش اونجاس حالا دو سه روزه قهره دو روز پيش يبار معذرت خواهي كردم جواب نداد  امروز باز معذرت خواهي كردم اصلا جواب نميده موندم چيكار كنم 

عزیزم خیلی طرفودوس داری😔ناراحت شدم برات

عزیزمی نه ناراحت نباش خواهریم...حتما حکمتی داره😊

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
مقصرتوی بحثتون بنظرخودت کی بود؟

اره من مقصر بودم چون بعد از ٥ ماه همو ميديديم رفتيم مسافرت برگشتني يچيزي گفت مبايد كش ميدادم منم كشش دادم و قيافه گرفتم و دعوا راه انداختم و خيلي ناراحتش كردم تازه اين بار اولم نيست دفعه پيشم همينجوري شد خيلي سعي ميكنم عصباني نشم ولي ارادم ضعيفه روز اخري عصباني ميشم از دستش و همه چيو خراب ميكنم 

اره من مقصر بودم چون بعد از ٥ ماه همو ميديديم رفتيم مسافرت برگشتني يچيزي گفت مبايد كش ميدادم منم كشش ...

الان جواب نمیده به تلفنت؟

براش یه پیامک بزن ایندفعه روعذرخواهی کن بگومقصرمن بودم واگه اونم مقصربوده بهش بگوخب مثلاتوهم اینجایه کم تقصیرداشتی وخلاصه بگوببخش ولی سعی کن تورابطه باشوهرت نرم پیش بری مردابه نازوعشوه بیشترجواب میدن تابدخلقی

منم مشکلم اینه که حالم خیلی گرفته اس وحوضله هیچ کاری ندارم حتی خونمم حوصله ندارم که جمع وجورکنم میترسم شوهرم ازخونه زده شه اماواقعاحوصله ندارم.البته باشوووراخلاق ورابطم بدک نی