2777
2789
عنوان

در جواب مردی که به یه خانوم توهین جنسی میکنه چی باید گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 70 پست
اره بشین تا شرمنده بشه

آشنا هست حس بدی بهم دست داد که کلی فحش داده سکوت کردم هیچی نگفتم 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوابی نده، فقط بگو امیدوارم مادرت از شیری که بهت داده خبر داشته باشه چی پرورش داده ازش

نه یه چیز سنگین میخوام بگم 

که مثلا چون زنم فحش میدی نمیتونم مقابله به مثل کنم

آشناها فکر نکنن ترسو یا توسری خورم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

همینجور بی دلیل فحش میده؟

غریبس اصلا. یه روانیه اومده به همه فحش میده

گزارشش زدم منم به فحش بست ول نمیکنه

"با این بی‌احترامی‌ها نمی‌تونی حق رو به خودتون بدی. بهتره به جا فحش دادن، سطح خودت رو بالا ببریچت جی ...

عالی😂 

طرفم میاد میگه ریدم تو سطحت🤣