2777
2789

خسته شدم نمیتونم رژیم بگیرم صبح شروع میکنم رژیم‌گرفتن تا بعدازظهر نمیتونم تحمل کنم خرابش میکنم شروع میکنم‌پر خوری 

یه قرصی بگید که اشتها رو کم میکنه خسته شدم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

ب منم ی قرص بدید اشتها رو باز کنه

3 روزه هیچی نخوردم😂🫡😀

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب بخور همیشه

تا یه چیزی میذارم دهنم دیگ نمیتونم ول کنم اشتهام ده برابر میشه😑

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

قرص متفورمین . البته باعث افت قند میشه بهتره زیرنظر دکتر بخوری

قرص متفورمین برای تنظیم پریودی میخوردم یادم نیست تاثیر لاغری داشته باشه🥲

از صبح که بیدار میشی بخور ولی سعی کن کم بخوری صبحانه نهار عصرونه و شام چهار وعده اما به میزان کم وبینش چیزی نخور بعد از ظهر کمی پیاده روی داشته باش سعی کنه عصرونه که میشنه همون چهار وعده میوه بخوری ورزش کنی پیاد روی هم جزو ورزش به حساب میاد حتا نیم ساعت  شما از صبح خودت رو گرسنه نگه میداری بعد پرخوری میکنی ااغر شدن به نخوردن نیست به کم خوردن ومیزان لازم خودن 

از صبح که بیدار میشی بخور ولی سعی کن کم بخوری صبحانه نهار عصرونه و شام چهار وعده اما به میزان کم وبی ...

مشکل اینجاست تا یه چیزی میذارم دهنم دیگ ولش نمیکنم انقدر میخورم تا بترکم🤦‍♀️ فکر کنم مشکل معده دارم اول باید برم دکتر

سیب جلو اشتهاتو میگیره و چون کالریش کمه خیلی خوبه هرچیم بخوری

مرسی عزیزم

مشکل اینجاست تا یه چیزی میذارم دهنم دیگ ولش نمیکنم انقدر میخورم تا بترکم🤦‍♀️ فکر کنم مشکل معده دارم ...

سعی کن سر سفر با دیکران غذا نخوری اندازی غذات که احساس میکنی سیر میکنه بریز تو بشقابت بعد نصفش رو دوبار برگردون و اون نصف تو بشقابت رو بخور قربونت همه همین هستن کنتول کردن و نخوردن کار سختیه ولی اگر چیزی رو میخوای باید از چیز دیگه بگذاری کم کم به کم خوری عادت میکنی