2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت کن بهش بگوایناتوهماته بگیرش زبون اگه زندگیت خوب بوده همه تلاشتوبکنزنی واردزندگیش نشده؟؟؟

این دوسال همدیگر ندیدیم خونه بابام هستم اخه فقط عقد بودیم

باطل نشد هی تمدید میشه

حالا با این دعا گرفتن چی نصیبشون میشه، ادم میمونه از دست بعضی از مخلوقات خدا.

یه نفر یه گوشه ی دنیا خوشبخت باشه، واقعا چیزی از زندگی ما کم نمیکشه. 

نمیدونم چی بگم، فقط از خدا میخوام بهترینها را جلوی پات بذاره

این دوسال همدیگر ندیدیم خونه بابام هستم اخه فقط عقد بودیم

نمیادببینتت ؟؟

خودت بروببینش

یه خونواده ای بودهمینطوری مثل شما خونواده شوهره دعاگرفته بودن اماتاثیرنداشت دعواشون میشداولی ژنه انقدرمحبت میکردمردهم طلاقش ندادالان دوتابچه م دلرن

😭😭دارم روانی میشم

عزیزم💔 با یه مشاور باسواد حتما صحبت کن.

اکثر مواقع این زن هست که توی زندگی اینقدر خودشو‌زجر میده کاش خانما هم مثل اکثر اقایون اینقدر خودشون را سختی نمیدادند.

نمیادببینتت ؟؟خودت بروببینشیه خونواده ای بودهمینطوری مثل شما خونواده شوهره دعاگرفته بودن اماتاثیرندا ...

بابا هر غلطی کردم خودم مثل سگ بهش چسبوندم قربون صدقش رفتم.......

خانوادش میگن باید ترو طلاق بدیم 😭😭😭

چیکارکردی مگه که یهوگفتن نمیخوایمت

بابا چکار کردم میگم ی دختر هستم ب ۲۰ سال نزسیدم 

اونا مبگن وقتی پسرمون نخواد ما طرف دارش هستیم همشون روانی شدن نمیدونن اخه من عروسشون هستم در حالی ک نذاشتن اون خواستگارم هام منو بگیرن گفتن این دختر برای خودمون هست

از پسرشون خوشگل ترم

خانوادتر 

مهربون تر 

از ان دخترهای نیستم بگردم با رفیق هام بیرون ایناو ...

..اصلا از این حرف ها نداشتم خدا شاهده

ی دختر ساده خونه دار😭😭😭😭