2777
2789

چندتا دختر مجرد تو فامیل داریم که واقعا خیلی دوست دارن ازدواج کنن منم باهاشون صمیمی ام 

اون روز که توی جمع بودیم خواهرم شروع کرد از زندگیش تعریف کردن اون روز تو جمع بحث خرج کردن بود و گفت که آره شوهرم تا میاد حقوق میگیره کلی نوشیدنی و فلان گرون میگیره شکلات های گرون منم خیلی بهش میگم نخر ولی می‌خره دوست داره خوشحالم کنه .و کلی چیز دیگه ...در حالی که چون من خواهرشم می‌دونم که چقددر مشکلات دردناکی داره خب یکی اینو بشنوه دلش نمی‌خواد ؟ 

به نظرتون کار خواهرم عیبی نداره؟

نمیدونم 

واقعا نمیدونم دیگه نوشیدنی و شکلات مگه حسادت و چشم زخم میاره

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا نمیدونم دیگه نوشیدنی و شکلات مگه حسادت و چشم زخم میاره

آره میاره! شما نوشیدنی و شکلات رو‌می بینی اونا میزان توجه و عشق و علاقه یه مرد ب زن‌و زندگیش و‌اون شور و هیجانی ک‌تو‌زندگیشون هست رو‌میبینن خب غصه میخورن ک چرا خودشون این شرایط رو‌ندارن! اون انرژی های منفی میاد سمت خود این فرد

آره میاره! شما نوشیدنی و شکلات رو‌می بینی اونا میزان توجه و عشق و علاقه یه مرد ب زن‌و زندگیش و‌اون ش ...

خب نگه اصلا من باشم روم نمیشه همچین حرفی بزنم 

شوهر منم همینه و من همیشه غر میزنم میگم سر ماه این چیزا رو میخری آخر ماه کم میاریم 

اصلا دنیارم براش بگیره اگه اعتقاد به چشم زخم داره نباید بگه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری