2777
2789

چقدر طول کشید تا کنار اومدید و براتون همه چیز عادی شد ؟

الان چه حسی دارید؟

راضی هستید؟

تونستید یکی بهترش رو توی زندگی پیدا کنید؟!

دل تون براش تنگ میشه؟!

دختری از دیار آفتاب ☀️

لایک لایک

تایپک قبلمو بخونید میخوام باهاش کات کنم💔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من فقط ۳ ماه عقد بودم الان ۱ ماه یا بیشتر جدا شدیم یعنی همو ندیدیم دارم مشاورهای طلاقو میرم تنها

نع زیاد فکرنمیکنم مثلا ۲۰ درصد از کل روز اگه ۱۰۰ درنظربگیری😐

بیشترم به این فکرمیکنم من تجقبر شدم کاش ازدولج نمیکردم یا فکرمیگنم چرا یهو اینجوری شد هرچی فکرهست از اون یه سوزش و خراشه رو دلم که اذیت میکته از خدا خواسم فکرش بره کلا

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بود حس آزادی از چنگال دیو سیاه رو داشتم. خلاصه کلی بهم خوش گذشت و بعدش هم با یکی که اصلا با اون قابل قیاس نیست ازدواج کردم. ولی خب اینم مادر خیر ندیده اش خیلی اذیت میکنه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط ۳ ماه عقد بودم الان ۱ ماه یا بیشتر جدا شدیم یعنی همو ندیدیم دارم مشاورهای طلاقو میرم تنهانع ز ...

خوش به حالت که خیلی بهش فکر نمیکنی

من پنج ماه ازش جدا شدم اما هنوز فکرم درگیره 

دلم میخواد فراموشش کنم ولی نمیشه 

این هفته خبرش ناگهانی بهم رسید که ازدواج کرده حالم خیلی بهم ریخت

دختری از دیار آفتاب ☀️
من فقط ۳ ماه عقد بودم الان ۱ ماه یا بیشتر جدا شدیم یعنی همو ندیدیم دارم مشاورهای طلاقو میرم تنهانع ز ...

ستاره تو کی عقد کردی

شوهرت  چ کاره اس

چرا طلاق

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ستاره تو کی عقد کردیشوهرت چ کاره اسچرا طلاق

تو منو میشناسی؟ نزدیکای بهمن عقد کردیم... مفصله تو تاپیکام هس

من پیشنهاد دادم سریع قبول کرد چون منو نمیخاست همه فهمیدن اون نمیخاد

ایشاله یکی بهتر بیاد تو زندگیت عزیزم 

منم جدا شدم البته ۱۰ سال زندگی کردم و ی پسره ۷ ساله دارم

درخواست طلاق از طرف شوهرم بود 

صادقانه باهاش زندگی کردم ولی اینجوری جوابمو داد 

سپردمش بخدا 

تاپیک هامو ببینی میفهمی 

تو منو میشناسی؟ نزدیکای بهمن عقد کردیم... مفصله تو تاپیکام هس

قبلاً شناختی باهاش داشتی ؟ 

تحقیق کردی چطور آدمیه که با هاش عقد کردی؟!

فامیل تون بود یا دوست و آشنا؟!

دختری از دیار آفتاب ☀️
خوش به حالت که خیلی بهش فکر نمیکنی من پنج ماه ازش جدا شدم اما هنوز فکرم درگیره دلم میخواد فراموشش کن ...

تونسی برو روانشناس خیلی کمک میکنه

خب من سنتی بودهمو دوس نداشتیم واقعا خاک برسرم بدون شناخت ازدواج کردن یعنی با یه ادم غریبه خیلی ببخشید بری تو حریم اتاق خوابش ... مثل یه خوابه الان برام من تا این سن اصلا دوست پسر نداشتم یهو این اومد توزندگیم یهو هم رفت خیلی وحشتناک بود ولی چون دوستش نداشتم خیلی برام راحت تره الان مخصوصا هرچی میگذره

ایشاله یکی بهتر بیاد تو زندگیت عزیزم منم جدا شدم البته ۱۰ سال زندگی کردم و ی پسره ۷ ساله دارمدرخواست ...

مردا همشون اشغالن بخدا ۲۳ سالمه میدونم ازدواج یعنی بدبختی یعنی بخوای بمیری هم راحت نیسی منکه دیگ ازدولج نمیکنم