emiliوالیبالی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 259 عنوان چقدر چندشم میشه 174 بازدید | 7 پست واسه امتحانات ما رو بازرسی میکنن خوب آدم چندشش میشه چون فکر میکنه زنه میتونه ب همه جا دست بزنه 😑🙄🙄 1404/03/02 | 08:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madarsara عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 19844 تف به متقلب ها هم حق شماهارو ضایع میکنن هم همه رو توموقعیت چندش قرار میدن تنبل های بی عرضه کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
emiliوالیبالی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 259 تف به متقلب ها هم حق شماهارو ضایع میکنن هم همه رو توموقعیت چندش قرار میدن تنبل های بی عرضه واقعاامدیر مدرسمون ما رو میگرده من قبلا روی پام یه قلب میده بودمبرگشت گفت پاچه ها تو بده بالا منم استرس داشتم پشمامم نزده بودمم بعد برگشت گفت این چیه گفتم قلبه تقلب نیست بخدا گفت میری اون گوشه مانتو ت رو در میاری تا بیام
emiliوالیبالی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 259 برگشتم بهش گفتم نیم تنه پوشیدم نمیتونم این وسط لخت شم که . گفت وایسا تا بیام . هیچی دیگه من مانتو رو در نیاوردم . برو بابا مگه میخوایم کنکور بدیم . دوباره اومد عین چی گشت 😣😣😣حالم بهم خورد دد
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11368 برگشتم بهش گفتم نیم تنه پوشیدم نمیتونم این وسط لخت شم که . گفت وایسا تا بیام . هیچی دیگه من مانتو رو ... وا این دیگه خیلی زیاده روی بوده، مگه منحرفه؟ با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
emiliوالیبالی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 259 وا این دیگه خیلی زیاده روی بوده، مگه منحرفه؟ نههه اصلااا مدیر مدرسمون اصلا حجابی و مذهبیه اصلا بهش نمیخورهه