2777
2789
عنوان

پریودم قطع نمیشه😦😦😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 21210 بازدید | 22 پست
من یه سری قرص ال دی مصرف کردم، خونریزیم قطع نشد، یه دوسن مهربون اینحا بم پیشنهاد داد قرص ویتامین e ا ...

مرسی دوستم خداشماروهم خیربده

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
منم این ماه همین مشکل و دارم..الان دو هفته س پریودم قطع نمیشه...امروز رفتم دکتر بهم دارو داده خدا کن ...

میشه بگین چیکار کردین که پریودتون قطع شد؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنبلی تخمدان که خیلی وقته دارم ماهای پیش نرمال بودم این ماه نمیدونم چم شده نه به لک بینی نه به ای ...

سلام ببخشید منم اینجوریم و‌ تنبلی تخمدان دارم سه هفتس قطع نمیشه دکتر دوفاستون داده؟ من خیلی نگرانم به شما چی گفتن؟ قطع شد الان؟ چی خوردین؟

سلام ببخشید منم اینجوریم و‌ تنبلی تخمدان دارم سه هفتس قطع نمیشه دکتر دوفاستون داده؟ من خیلی نگرانم ب ...

تونستی دوفاستون گیر بیاری؟ خیلی گرون شده من نتونستم بخرم ورقه ای صد هزار و خرده ای

سلام ببخشید منم اینجوریم و‌ تنبلی تخمدان دارم سه هفتس قطع نمیشه دکتر دوفاستون داده؟ من خیلی نگرانم ب ...

سلام عزیزم خوبی

من الان ۲۰ روزه پریودم دکتر مدروکسی داده 

دارم میخورم ولی هنوز قطع نشده

شما چکار کردین؟

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته