2777
2789

دوستان طولانیه تایپش، حوصلتون نمیکشه رد کنید بره❤️

دوساله و دقیقا از وقتی شروع کردم به دیدن زندگی پس اززندگی خیلی حواسم هست حق الناس جدید برای خودم نسازم بابت حق الناس های قبلی که ازبچگی یادم مونده حلالیت گرفتم بعضیاشو هنوزنتونستم وبراشون مدام دعا میکنم وصدقه میدم یه نیتشون شاید دراون دنیا وقتی دیدن ازم راضی بشن من تلاشمو میکنم !

دوستان الان تصورنکنید من یه آدم فوق مذهبی با ظاهر خیلی محجبه وخانوم وعاقلم نه متاسفانه ! 

ولی اینقدر حواسم به  تک به تک کارام، حرفام، افکارم حتی کامنتام در فضای مجازی هستم که اثر بدی روی خودم ویا موجود دیگه ای نداشته باشه 

بابت این موضوع خیلی خدا روشکر میکنم 

دیروز میخواستم  اسنپ بگیرم تو تایم اوج ترافیک  وخب کسی قبول نمیکرد و من ناامید شدم بک زدم فکرکردم اومدم بیرون از برنامه 

ده دقیقه بعد یه شماره زنگ زد خانم من سر لوکیشنم گفتم چه لوکیشنی گفت اسنپ گرفتی ! منم شروع کردم به عذرخواهی واینکه چون همزمان شوهرمم داشت تلاش میکرداسنپ بگیره مال اون روقبول کرد ودیگه کارمون راه افتاد گفت ده دقیقه توراه بودم برسم پیش شما پس لطفا لغو کن دیدم ای بابا راست میگه بنده خدا لغو کردم و زنگ زدم وخواهش کردم شماره حسابش رو بفرسته یه مبلغی بابت معطلیش بزنم قبول نمیکرد و با خواهش برام فرستادوبراش واریز کردم 

اگه دوسال پیش به اونوربود میگفتم حالا مگه چی شده!

اینقدر این برنامه اقای موزون روی من تاثیرگذاشته که تصور میکنم چقدر همه چی حتی خستگی اون راننده رو دراون لحظه برای من به تصویر میکشن وشرمندگیش برام میمونه

خدا روشکر کنیم بابت هرآن چه که آگاهمون میکنه 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه وعبرت زیادن ولی عبرت پذیرندگان خیلی کم هستند خوشابه سعادتتون توراخدا بااین حال خوبتون دعاکنید برای ایمان همه وبعدم دعاکنید محمدحسین بتونه به راحتی تمام پولشو پس بگیره وتوی اون شرکت هم مشغول به کاربشه

حق باشماست
برنامه وعبرت زیادن ولی عبرت پذیرندگان خیلی کم هستند خوشابه سعادتتون توراخدا بااین حال خوبتون دعاکنید ...

به روی  چشمم عزیزم دعا میکنم برای شخصی که گفتی 

توکل به خدا

منم این تصمیم رو گرفتم ولی چ فایده این دخالت خانواده شوهر م باعث شده همش غیبت شونو کنم بد بیراه بگم ...

بیا ور رهاشون کن تصمیم بگیر دیگه برات مهم نباشه حرفاشون وکاراشون درموردشون هیچ حرفی نزن و به خدا بسپار کاراشون وقضاوتها ودخالتاشون رو .