2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی داره ولی میگه فقط ۴ تیکه لباس بنداز توش خیلی تعجب کردم

ول کن بابا لباسشویی من 6 کیلوعه تا دو سوم پرش میکنم دوازده ساله کار میکنه برام اتفاقا به ما گفتن خیلی خالی نباشه وقتی روشن میکنی یک سومش فقط خالی باشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ول کن بابا لباسشویی من 6 کیلوعه تا دو سوم پرش میکنم دوازده ساله کار میکنه برام اتفاقا به ما گفتن خیل ...

اره دقیقا منم گفتم آخه یه نفر یه دوش بگیره ۶ تیکه لباس داره چجوری من انقد لباسشویی خاموش روشن کنم منم الانم که رو دوساعته تقریبا 

دو سوم رو پر کردم ولی دیگه از این به بعد بزارم رو ۲۰ دقه؟

دو سوم پر کنم؟

دوو داری؟

اره دقیقا منم گفتم آخه یه نفر یه دوش بگیره ۶ تیکه لباس داره چجوری من انقد لباسشویی خاموش روشن کنم من ...

ببین من لباس خیلی کثیف باشه میزارم روی یک ساعت چون از یک ساعت به بعد فقط آب رو داغ میکنه زیر یه ساعت با آب سرد میشوره باید حواست باشه لباسهایی که رنگ میدن رو با آب گرم نشوری چون بقیه رو رنگی میکنه ولی با آب سرد مشکلی نداره دیگه امتحان کن ببین با چند دقیقه لباسات بهتر تمیز میشه دستت میاد من نود درصد با سی دقیقه میشورم چون نهایت عرقی شدن لباسا لکه زیادی ندارن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین من لباس خیلی کثیف باشه میزارم روی یک ساعت چون از یک ساعت به بعد فقط آب رو داغ میکنه زیر یه ساعت ...

مال من ۳۰ نداره ۲۰ داره و اون که نزدیکه دو ساعته 

نه منم لباسا تمیزه ولی من میگم چون گفته ۴ تیکه بیشتر نزار برا دستگاه بد نباشه نه لباسا