2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تایپم بود شدید ازین دختره ضربه خورد اکس دختره برگشت قبول کرد اینو ول کرد من اصلا اشاره ب شخص نک ...

خب داره میگه بهت بی میل نیست دیگه 

من فکر کرذم یکی دیگه رو میگی 

ایندفعه اگه سر بحث باهاش باز شذ برگرد بهش بگو خب نگفتی منظورت از این حرفت که زدی چی بود نفهمیدم 

اینطوری چراغ سبز بده توهم

دقیقا من الان دارم میمیرم از درد همین امروز پریود شدم

میگن کاپ قائدگی خوبه کیا استفاده کردند؟ 

من ایندفعه ۱۶۰ تومن دادم نوار بهداشتی لدورا ،میگن توش عصاره استقدوس داره درد کم میکنه

خیلی هوله دورشو ازش

مادمازل 

تشریف میاری تو آخرین تاپیکم با نظرت خوشحالم کنی؟🎀

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

خب داره میگه بهت بی میل نیست دیگه من فکر کرذم یکی دیگه رو میگی ایندفعه اگه سر بحث باهاش باز شذ برگرد ...

بهش بگم ادامه این شعر چیه پیداش نکردم ؟ ما خیلی راجب موسیقی و شعر حرف میزنیم

وای وای ببین حالم بده میتونم بشینم صد سال گریه کنم

.

اینکه همیشه خودتو تمیز نگه دار

قبل اینکه پریود بشی حموم کن 

واینکه دو روز اول نرو زیر دوش چون پریودیت خراب میشه

بگو مادرت برات خرما رو با روغن تفت بده بخوری بدون هسته چون ادلین باره پریود میشی برات خوبه

واینکه شورتتو هر روز عوض کن

پدتو تو کیسه ننداز چون جمع میشن و بوی بدی میگیرن

همون موقع که عوض کردی بزار توی یه برگه ای که بهش نیاز نداری پیچش کن شب که خواستید زبالهارو بندازید بندازشون تو همون کیسه

واینکه نرقص یا چیزای سرد نخور مثل خیار یا آب یخ برات

وشکم درد خیلی عادیه

ورزش هم نکن برات بده