2777
2789

وقتی چیزی میخاد و دستش بنده دست منم بنده کارای خودمه، به من میگه فلان چیزو برام میاری؟ 

منم میارم براش میمونم چی بگم 

یا رو تختشه تخت بالاست  منم رو تختمم و پایینم تو گوشیم دارم بازی می‌کنم 

میخاد بخوابه میگه برو چراغو خاموش کن 

لطفا بگید چیکار کنم حوصله ندارم دیگ کاراشو انجام بدم 

سخت نیست

بگو خودت بکن/دستم بنده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون تخت بالاست سخته بیاد پایین منم تخت بالا بودم خیلی سخته پایین اومدن

بعدم خودش تخت بالا گرفت ک کسی نشینه رو تختش و بیسچاری رو تخت پایینیها خودش خابه

این عدالته؟ 

بعضی وقتا شما هم بعضی از کارا رو ازش بخواه اگه دیدی اوکیو انجام میده خب تعامل دارید با همدیگه اگه دیدین نه به هر دلیلی زیر بار نمیره تو هم مثل خودش رفتار کن جوابای خودشو بده البته دوستانه

بعضی وقتا شما هم بعضی از کارا رو ازش بخواه اگه دیدی اوکیو انجام میده خب تعامل دارید با همدیگه اگه دی ...

مشکل همینه ک من عادت ندارم کسی برام حتی یدونه قاشق جا ب جا کنه 

اینجوری تربیت شدم و حتی اگ چیزی بخام ک نزدیک اون باشه و از خودم دور باشه  بازم خودم برش میدارم ب اون نمیگم 

مشکل همینه ک من عادت ندارم کسی برام حتی یدونه قاشق جا ب جا کنه اینجوری تربیت شدم و حتی اگ چیزی بخام ...

نمی‌تونم قضاوت کنم ولی با توجه به متن بالا احساس می‌کنم شما دیگه خیلی حساسی حساسیتتو کمتر کن اینجوری از زندگی لذت بیشتری می‌بری بخوای انقدر حساس باشی هر لحظه زندگی برات میشه عذاب آور

سخت نیستبگو خودت بکن/دستم بنده

سلام عزیزم خوبی ؟ نظراتتو خیلی میخوندم قبل اینکه عضو نینی سایت بشم بنظرم خیلی توصیه های خوبی میکنید میشه منم راهنمایی کنی لطفا چجوری بیفتم رو نظم و روال زندگیم ی ذره از گوشی فاصله بگیرم🥲🤌🏻