2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 107 پست

یعنی اینا رو میبینم میگم برم دور مادر شوهرم بگردم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من از اون آدمام که خیلی وقتا به عروسای اینجا گیر میدم

ولی مادرشوهر تو خیلی عوضیه 

غلط کرده کجا و کی گفته وظیفه پسر اخریه

حالم بهم میخوره از ادمهایی که محبت رو وظیفه میدونن بندازش بیرون بابا حالم بهم خورد

شوهرش بدین بره

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

چقدر خانم با شخصیت و با کمالاتی هستین واقعا باعث افتخاره 

عیب نداره این همه خانمی کردین صبوری کردین یکم دیگه هم صبوری کنین خدا حتما میبینه و جواب خوبی هاتونو میده قطعا 🥲🌹

میدونی من ازچی ناراحتم برامادرشوهرت ناراحتم بااینکه خونه داره ازترسش نمیتونه خونه خودش بمونه باید آلاخون والاخون خونه های بچهاش بشه یابچهاش بیان پیشش من حس میکنم خودشم حس سرباری داره نمیدونه چطو تحمل کنه اونم اذیته مطمئن باش اینجور بروز داد که تو حرفی براگفتن نداشته باشی

یافک نکنی که خونه مال خودته میخواد بهت بفهمونه اگه سرباره خونه پسرشه منکه خیلی ناراحت شدم براش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یعنی چقدر تو و اون یکی عروس صبر ایوب دارید

چقدر میتونیییید ادمای خوبی باشید که وظیفه خودتون بدونین از یه ادم کاملا سالم ده روز به ده روز پذیرایی کنید اونم یه همچین ادم پر توقعی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شما از خوبی و خانومی خودت بوده که بهش احترام گذاشتی ولی این زن فتنه است یعنی چی اومده می خوره و می خوابه تازه می خواد بین تو ک شوهرت دعوا راه بندازه و دروغ میگه . حداقل کاش شعور داشت احترام بهت می گذاشت فکر کنم زیادی احترام دیده هوا برش داشته نکنه من یک گوهههه....ی هستم و خودم خبر ندارم 

مطمئن باش خدا می بینه و همین برات کافیهاسمش مادرشوهره و هر کاری کنی یه نقصی به نظرش دارهعیبی نداره ب ...

اسمش مادرشوهره؟؟؟ چرا مادرشوهرای ما اینطوری نیستن ۸ ساله ازدواج کردم جز احترام چیزی ندیدم از مادرشوهرم 

نخیر ربطی به اسم نداره ربط به ذات داره ذات بعضی ها خرابه