2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی لیسانس حقوق دارم

چه خوب   همیشه موفق باشی آزمون هم قبول شی گلم

ضامن کسی شدم  قسطا نمی پردازه یعنی بحثمون شده ایشونم سر لج افتاده چکار باید کنم اخه حسابم مسدود شده یکسری  میتونم شکایت کنم؟

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

چه خوب همیشه موفق باشی آزمون هم قبول شی گلمضامن کسی شدم قسطا نمی پردازه یعنی بحثمون شده ایشونم سر ...

ممنون‌ . طبق قانون تا وقتی پولی از حساب شما برداشت نشه نمیتونی شکایت کنی اما اگه بانک حقوقتو گرفت اونوقت از وام گیرنده شکایت کن جلو انتقال اموالش به دیگرانو بگیر و جلبش کن

ممنون‌ . طبق قانون تا وقتی پولی از حساب شما برداشت نشه نمیتونی شکایت کنی اما اگه بانک حقوقتو گرفت او ...

ببین عزیزم ۱۸  دی مبلغ پنج میلیون هشتصد از حسابم برداشتن واسه تسویه وام حالا با کلی زنگ زدن ۵۸۰۰ گرفتم دوباره  اول اردیبهشت از حسابم برداشت نشد چبزی ولی مسدود شدن با هزار مکافات زنگ زدن رفته پرداخته حسابم باز شده

چکار میتونم کنم که دیگه این مشکل پیش نیاد؟ اصن بنظرت میشه  نامه حسابداریمو بردارم؟

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

کاری نمیشه کنی متاسفانه صامن شدن این مشکلاتم داره دیگه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شبا شیفت بدم که پول وامشو من بدم😂

مرسی گلم از راهنماییت امید وارم بهترینا واست اتفاق بیوفته