2777
2789
عنوان

چجوری از نحسی در امان باشیم

75 بازدید | 7 پست

چه جوری در امان باشیم همسایمون یه نوه داره خونشون دوره هرموقع میاد خونه مادربزرگش بلافاصله یکی میمیره از کوچه یعنی اینقدر تابلو شده بچه کوچکی محل میدونن چه برسه آدم های دیگه

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

منم نحسم 😔هرکاری دست ببرم نمیشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نحس مغز شماهاس ن اون بنده خدا طرز فکرتونو عوض کنین ی وقت ب گوشش نرسه فک کنه واقعا نحسه اگه خودشو بخاطر مزخرفات شماها بکشه خونش گردنتونه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

تو چ قرنی زندگی میکنی

کار ب قرن ندارم 

چندین بار امتحان کردم 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نحس مغز شماهاس ن اون بنده خدا طرز فکرتونو عوض کنین ی وقت ب گوشش نرسه فک کنه واقعا نحسه اگه خودشو بخا ...

درست صحبت کن چون نحسی دلیل بر این نمیشه گردن نگیری  خوب میگم کل محل میدوننن تایم رو چک کردن هروقت مجید آمده یکی مرده امیدوارم همیجین چیزی تو زندگیت پیش بیاد بعد بیایم بگیم نه حرف چرت نزن بله خود من هم نابجا اگه کسی به کسی این حرفو بزنه میزنم دهنش اما اینا خیلی آدمای کثیفین آدمای مکارین همیشه دم خونه ملت  دعا جادو میریزن الحمد الله شناخته شده حرف من میست فقط

نحس مغز شماهاس ن اون بنده خدا طرز فکرتونو عوض کنین ی وقت ب گوشش نرسه فک کنه واقعا نحسه اگه خودشو بخا ...

والا فعلا اون همرو نکشه مردن خودش مهم نیست