2777
2789

دلم چیپس سنتی میخواست اونم مارک دادلا 

رفت طعم فلفل سیاهشو گرفت ولی من ساده میخواستم تو ماشین بودم 

برد فلفل سیاهو داد ساده رو برداشت 

وقتی داشت میبرد یهو دلم همون فلفل سیاه و خواست ولی دیر شد برد عوض کرد 

گفتم من فلفل سیاهو میخواستم (نمی‌دونم چم شده باردارم هستم هفت ماهه)

برد عوض کرد اومد ترسیدم بگم دلم ساده رو میخواست 🥹

الان ک دارم فکر میکنم خردادی هم هستم بارداری هم قشنگ کاملش کرده😂😂😂

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ولی اخلاقت اذیت کنندس 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جررررررررررر باصدای بلند

دفعه آخر گفت فکراتو بکن آبروم رفت انقد رفتم 

منتظر موند نظرم داشت عوض میشد ولی شیطونو لعنت کردم و فرستادم عوضش کنه که نگه دمدمیه😂

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

وا خب دوتاشو میگفتی بخرهخیلی گرونن؟

نه معدم اذیت میشه حالت تهوع میگیرم نمیتونم جلو خودمو بگیرم

نه معدم اذیت میشه حالت تهوع میگیرم نمیتونم جلو خودمو بگیرم

اره اینم هست کلا چیپس پفک و این چیزا واسه ادم عادیشم ضرر داره چه برسه شما که بارداری

نوش جونت❤️

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اره اینم هست کلا چیپس پفک و این چیزا واسه ادم عادیشم ضرر داره چه برسه شما که باردارینوش جونت❤️

بار آخر قاطی کرد تو راه گفتم ولی نمکی خوشمزه تر بود گفت میرم اونم میگیرم ب زور نذاشتم😂

بار آخر قاطی کرد تو راه گفتم ولی نمکی خوشمزه تر بود گفت میرم اونم میگیرم ب زور نذاشتم😂

😂😂😂😂 وای خدایی من بودم مینشستم تو ماشین میگفتم خودت برو بخر 😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

😂😂😂😂 وای خدایی من بودم مینشستم تو ماشین میگفتم خودت برو بخر 😂

با این شکم ؟

شدم تانک