2777
2789

این خوش بحث علمی داره ولی ممکن قسمتی از آینده رو تو خوابت ببینی این اتفاق واسه من افتاده بود 

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها عزیزم خود خواب دقیقا تجربه کردی یا تعییرش؟

من دوسال پیش طرفای ساعت شش هفت عصر خوابم برد و تو خوابم یه خونه اپارتمانی دیدم که هوا تاریک بود . چندتا مردی که هیکلی بودن و سفید پوشیده بودن با ریش بلند نشسته بودن پای کامپیوتر(جزئیات دیگه ییم داره)بعد از خواب بیدار شدم به مامانم گفتم گفت ولش کن بابا ذهنتو درگیر نکن خونه جدیدمون که داره ساخته میشه واسه یه سال اومدیم یه خونه اجاره یی منم این خونه رو اصلا ندیده بودم و وقتی واسه اولین بار وارد شدم خیلی تعجب کردم خونه دقیقا همونی بود که تو خوابم دیده بودم خیلی از جزئیات اون خواب واقعی بودن فقط هنوزم نمیدونم اون چهارتا مرد کی بودن😂😂

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

اهااا😅خواستگاری آینده تن🤣

چهارتاشونم؟🤣ولی من نامزد دارم🤣