2777
2789

قرار بود فردا بریم بیرون با خونوادش مامانش و باباش ی جریانی شد نمیتونن بیان بعد داداش کوچیکش و خواهرش گفتن میایم بعد خواهرش گفت ک میخوایم بریم فقط قبل 6 ساعت 5 اینا برگردیم من با دوستم میخوام برم بیرون بعد هی بحث میکردن نامزدم میگف نمیایم و دیر تر میایم و اونم میگف نمیام 

دلم میخواس بیام اما خب دورتر میاین یهو نامزدم گف خب ب دوستتم بگو بیادمن ی لحظه اینجوری 😐نمیدونم چم شد گفتم گوشی بده بهش گوشی داد ب نامزدم گفتم اگ نمیتونه بیاد یا نمیخواد بیاد مجبورش نکن چرا میگی دوستش بیاره؟ گف من پیشنهاد دادم و فلان و عصبی شدم گوشی قطع کردم گفتم نمیام 😂بعد دوباره زنگ زد دیگ اوکی شد 

ببینین مسئله اصلا دوست نیس من اگ دوستای خودم بودن اصلا مشکلی نداشتم بیان با ما اما دوستای خواهرشوهرم نه نمیدونم جرا انقدر جبهه گرفتم یهو اصلا واقعا ب لحظه اینجوری شدم 😅

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

😂 خیلی خوب بوده واکنشت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂خودم هنوز هنگم

😂😂 نامزدت دیگه هیچی نگفت؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب درست گفتی

اره دوس ندارم ادمی ک نمیشناسم یهو پاشه باهام بیاد تفریح اونم وقتی مامان بابای نامزدمم نبودن بعد اینکه 

دوستای من مث خودمن مهربون خوب 

اما دوستای خواهرشوهرم حس میکنم اینجور نیستن اهل مشروب و... حس خوبی ندارم بهشون البته تا حالا باهاشون مراوده نداشتم درکل خوشم نیمد 

اون بنده خدا هم قاطی کرد یچی گفت که قضیه حل شه دیگهگیر هاتو نگه دار واس اتفاقات بزرگتر😁😁

اره میدونم منظوری نداشت😅

😂😂 نامزدت دیگه هیچی نگفت؟

زنگ زد باز گف ک منظوری نداشتم همین طوری گفتم 

گفتم دفعه دیگ خواهشا ب مغرت فشار نیار😂

ن دیگ گفت نمیاد و ما هم فردا زودتر میریم خونه 

کلا ارومه نامزدم و اینک نظر من براش مهمه اگ من  نمیرفتم اونم نمیرفت و کنسل بوو

من جات بودم بیشتر جبهه میگرفتم تو خوب آرامشی نشون دادی باز

😅تازه گفتم شاشد حساس شدم 

اخه میشناسمش اصلا منظور خاصی نداشت و اینک ب نظر من اهمیت میده من گفتم نه اونم گف باشه 

البته بعدش زنگ زد گف چرا قطع کردی گفتم چون پشت فرمونی صدات درست نمیاد و عصبیم کردی 

پشیمون شدم چرا نگفتم دلم میخواد بتوچه بازم قطع کنم🤣🤣