2777
2789
دعایی چیزی خوندین برای رسیدن بهش؟

نه عزیزم 

یهوی شد.. همسرم منو دید عاشقم شد چن سال برای بدست اوردنم تلاش کرد منم عاشقش شدم از این تلاشش و الان ازدواج کردیم و تا الان عاشق هم هستیم که کم نشده بیشتر هم شده و هرروز به هم مهر داریم و دوست داشتن و چیزی تکراری نشده

نه عزیزم یهوی شد.. همسرم منو دید عاشقم شد چن سال برای بدست اوردنم تلاش کرد منم عاشقش شدم از این تلاش ...

پایدار باشین عزیزم❤️

من منظورم از این تاپیک این بود دختره اول عاشق بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار باشین عزیزم❤️من منظورم از این تاپیک این بود دختره اول عاشق بشه

والا اینطور خیلی بد هست بنظرم

چون مرد باید پیش قدم بشه واسه تلاش ی دختر 

اونم دختر ک اینقد ارزشمند هست

پایدار باشین عزیزم❤️من منظورم از این تاپیک این بود دختره اول عاشق بشه

طرف بوده عزیزم دختر مثل قرص ماه ازخوشکلیش نگم برات زبون زد

خودش عاشق ی پسر شده بعد رفته زنگ زده ب پسره و خلاصه باهم ازدواج میکنن اما بعد ۵ سال جدا شدن پسره هیچی بهایی بهش نداد بی ارزش شد دختره 

میخام بگم عاشق اول باید مرد بشه ک دل زنش بدست بیاره جذاب تره برای مرد همیشه اون خانوم دیگه 

طرف بوده عزیزم دختر مثل قرص ماه ازخوشکلیش نگم برات زبون زدخودش عاشق ی پسر شده بعد رفته زنگ زده ب پسر ...

آره منم موافق این نیستم دختر پیش قدم بشه اول 

ولی خب اینکه عاشق شده دست خودش نیست مجبوره تو دلش نگه داره تا شاید پسره یه روزی خوشش بیاد