2777
2789

نمیخام حاشیه اینا برم مستقیم میرم سر اصل موضوع

همسرم و داداشاش شریک هستن آقا من ب چشم میبینم حتی همسرمم متوجه میشه هاااا ک اره ما کمتر خرج میکنیم ولی بازم انکار میکنه نمیدونم دلیلش چیه ک برای ما کم میزاره والا ماشینای اونا مدل بالا ما پراید سواریم بعد لباسای برند میگیرن من نمیگم هاااا نگیرن والا برای همه خوب میخام ولی خب میگم وقتی باهم هستین حسابتون یکیه مام مث اونا آیا بد میگم؟؟؟ برداشته میگه ازت بدم اومد دیگ نیمخام ریختتو ببینم بخاطر دخترمون نبود نمیومدم خونه !!! میخای بین منم داداشام تفرقه بندازی 😳😳 من همینجوری موندم!! هیچی دیگ نگفتم اصلاااا دو روزه ی کلوم باهاش حرف نزدم دلم تیکه تیکه شده بعد حرفش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ده باره این تاپیک و میزنی یعنی این حرف شوهرت خیلی رفته تو مخت 

ولی حقیقتا هیچوقت نباید خودتو تو مسائلی ک مربوطه به خانوادشه و یه سرش به اونا بر میگرده دخالت بدی بیشتر باید سعی کنی خودشو تحت فشار بزاری تا آبی ازش گرم بشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚