2777
2789

@rozhena‍ 

سلام عزیزکم

شبت بخیر باشه ، خسته نباشی ، تاپیکای آخرتو دیدم

الهی قربونت برم من میدونم چقدر تحت فشاری ، کمتر کسی احوال خودت پرسید ولی من میپرسم

درسته غریبه ام ولی داغ عزیز سخته اللخصوص برای همسرتون

امیدوارم اگر ی غم براتون پیش اومد ده تا شادی اتفاق بیوفته تا جبران بشه

امیدوارم که الله متعال با عشقش زخمای روحتونو مرحم بذاره

به ذهنت فشار نیار و سعی کن به عنوان زنی که بعد از مرگ مادرش میتونه ارومش کنه کنارش باشی و اصلا کسایی که از نزدیکان مادرشوهرت هستن و بهت بی احترامی کردن نادیده بگیری چون شاید سالی یکبارم اونارو نبینی ولی همسرت مهمتره و همچنین بچه خوشگلت ، مواظب خودت و روحت باش تسلیت عرض میکنم خدمتتون🌱💚

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

امکانی ب نام خصوصی! 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

چون گفتی نیا اومدم😂

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانی ب نام خصوصی!

درخواست ندادم بهش

تاپیکاشم بسته بود

دیگه گفتم اینجا بنویسم الانم قفل میکنم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

چون گفتی نیا اومدم😂

خوش اومدی🤣🤣🤣