2777
2789

چشماتو باز کنی و ببینی تا اینجای زندگیت همش یه خواب بوده    پلک بزنی و ببینی سرت رو دفتر مشق کلاس اوله چسبیدی به بخاری نفتی و بوی سوپ‌ مامانت خونه رو پر کرده آخه برف اومده و هوا سوز داره یکمی سرماخوردی بعد به ساعت نگاه کنی ببینی هنوز وقت داری برای مشق نوشتن پس بی فکر و خیال دوباره چشماتو ببندی یه جوری ببندی که دیگه عمرا باز نشه غرق خوابی بشی که دیگه بیدار نشی و هیچکدوم از این اتفاقات نیافته🙂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست ندارم برگردم به اون دوران نحس

یعنی از الان بدتر بود؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ای کاش میشد اون موقع پولی نداشتم صدقه بدم ولی بطوری جورش میکردم نمیدونم از چ راهی ولی حتما صدقه ای میدادم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مطمئنم وقتی از خواب بیدار شم دیگه اون آدم سابق نمیشم

وقتی از خواب بیدار شم خیلی تغییر میکنم

دیگه میدونم چجوری زندگی کنم که این دنیا برام کابوس نشه

مشکل من این بود که من از اول راهو اشتباه رفتم

از ریشه راهم غلط بود

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

مطمئنم وقتی از خواب بیدار شم دیگه اون آدم سابق نمیشموقتی از خواب بیدار شم خیلی تغییر میکنمدیگه میدون ...

منم از همون اول با خودم تمرین می کنم که به هییییییچکس محبت خالص نکنم

منم از همون اول با خودم تمرین می کنم که به هییییییچکس محبت خالص نکنم

دقیقا

ولی من اولین چیزی که به خودم یاد میدادم این بود که برای دیگران زندگی نکنم..

اینو رو دیوار اتاقم می‌نوشتم تا هیچ وقت یادم نره که اینکار چه ضربه ای بهم زد

به خودم یاد میدادم این مهم نیس که دیگران ازت راضی باشن،مهم اینه که تو خودتو دوست داشتی باشی مهم اینه که دل خودت از خودت راضی باشی..

به خودم یاد میدادم برای رسیدن به چیزایی که همیشه برام حسرت بوده بخاطر خواسته های دیگران عقب نکشم!

همیشه تو زندگیم بقیه برام تو اولیت بودن تا خودم

دقیقاولی من اولین چیزی که به خودم یاد میدادم این بود که برای دیگران زندگی نکنم..اینو رو دیوار اتاقم ...

وااای چقدر تو منی

چندسالته؟

من برمیگردم به سال دهم دبیرستان

میرم به خودم میگم همیشه به یاد خدا باش

از تنها شدن بخاطر انجام ندادن کارای غلطی که بقیه میپسندن نترس خدا کنارته

مینویسم به دنیا دل نبند انقدر بخاطر کنکور حرص نخور دانشگاه هیچ خبری نیست هیچ کشکی نیست. 

مینویسم انقد از آدمایی که مسخرت میکنن نترس

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

چقدر بد که شماهم این حسارو تجربه کردین🥲💔۲۱ سالمه

اوووووه حالا خیلی وقت داری برای جبران و نوسازی شخصیت خودت

من دیگه اینطوری شکل گرفتم الان دیگه اینقدر ضربه خوردم از اونایی که بهشون محبت کردم که دیگه نا ندارم رو پا بشم

اوووووه حالا خیلی وقت داری برای جبران و نوسازی شخصیت خودتمن دیگه اینطوری شکل گرفتم الان دیگه اینقدر ...

واقعیتش خیلی از درون حس نابود شدن دارم جوری که مثل یه مرده متحرک شدم و فقط صرفا دارم روزارو میگذرونم که زندگی تموم شه فکر نمیکنم دیگه بتونم این حالو روزمو جبران کنم و میبینم دیگه هیچ چیزی نمیتونه منو به ذوق بیاره بیشتر دلم به حال خودم میسوزه ..

درکتون میکنم خیلی سخته آدم برای یه نفر صدشو بزاره بعد دقیقا همون طرف از صدتا دشمن براش بدتر شه