2777
2789
عنوان

اونایی که بچه طلاق دارن بیان🖤🌸

1019 بازدید | 23 پست

پسرم از ۶ غروب با باباش رفته هنوز نیومده 

در واقع هنوز سراغمو نگرفته 

پنج روزه شرایط یکروز در میان گاهی یک شب در میانه...

دیشب ک یساعت بیشتر نموند سریع سراغ منو گرفته بود همینکه اومد سراغ باباشو گرفت

براش توضیح دادم ک یشب پیش من باید بمونی یشب پیش بابات 

۳ سالشه ، داره عادت می‌کنه یعنی ؟ آخه سابقه نداشته انقد بمونه سراغمو نگیره

از وقتی ک اومدم برا جدایی خیلی پسرم حالش بهتر شده و منم حالم خوبه باهاش بهتر رفتار میکنم 

محبت بیشتری از سمت من و پدرش میگیره 

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

حتما بهش خوش میگذره

آره لابد ، شاید بچه ها اونجان ک دوست نداره بیاد 

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بهش خوش بگذره

کاریش ندارم 

اصراری به آوردن بچم نمیکنم ، دوسدارم عادت کنه به شرایط ک اذیت نشه

کاریش ندارم اصراری به آوردن بچم نمیکنم ، دوسدارم عادت کنه به شرایط ک اذیت نشه

خوب کاری میکنی برعکس بچه منه اصلا سمت خانواده پدرش نمیره 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خوب کاری میکنی برعکس بچه منه اصلا سمت خانواده پدرش نمیره

شما هم جدا شدی؟

عزیزم خیلی متاسفم برای زندگیت مشکل تو اینه ک زیادی مهربون و دلسوز و سازگاری شوهرت از این خصوصیات اخلاقی تو سواستفاده می‌کنه خانوادشم همین طور وگرنه باید از این ک تو حاضر شدی زن پسر مریضشون بشی میزاشتنت روسرشون حلو حلو میکردند نه این طور ......ایندفعه کوتاه نیا اگه تصمیمت به طلاقه ک هیچی اما اگه میخوای برگردی دیگه توی اون خونه برنگرد آنقدر بمون تو خونه بابات تا مجبور شن برات خونه جدا بگیرن و دندوناتو درست کنه حداقل فعلا هم از فکر بچه دوم کوتاه بیا شوهرت که عین خبالشم نیست تو عذاب می‌کشی بیشتر 

عزیزم خیلی متاسفم برای زندگیت مشکل تو اینه ک زیادی مهربون و دلسوز و سازگاری شوهرت از این خصوصیات اخل ...

مرسی عزیزم ♥️ 

من شوهرم و بلاک کردم بهش گفتم حق نداری دیگه در خونه بابام بیای :)

مرسی عزیزم ♥️ من شوهرم و بلاک کردم بهش گفتم حق نداری دیگه در خونه بابام بیای :)

اره خوب کردی بزار ترس از دست دادنت بیافته تو جونش .......چون قبلن ک قهر میکردی زود آشتی کردی الآنم فکر می‌کنه بازم تو کوتاه میای همه چی تموم میشه ولی از من ب تو نصیحت ایندفعه کوتاه نیا ببین چجوری هم خودش هم خونوادش ب دست و پات میافتن هر چی بخوای فراهم کنند

اره خوب کردی بزار ترس از دست دادنت بیافته تو جونش .......چون قبلن ک قهر میکردی زود آشتی کردی الآنم ف ...

امشب ی نفر رو کی خیلی دوسش دارم رو فرستاده بودن دنبالم همراه با برادرش 

هر شرطی گذاشتم قبول کردن تا حالا

سه روز بهم مهلت دادن فکر کنم

گفتن دفعه بعدی طلاق بگیر اگه چیزی شد ، بابامم گفت اینبار برو اگه چیزی شد بیا طلاقتو بگیر (جلو برادرشوهرم اینا گفت)

حالا من با شوهرم حرف زدم فردام قرارع باهم بریم بیرون 

اما ته دلم دوسندارم برگردم ، تو رودربایستی افتادم بدم افتادم

امشب ی نفر رو کی خیلی دوسش دارم رو فرستاده بودن دنبالم همراه با برادرش هر شرطی گذاشتم قبول کردن تا ح ...

خوبه گلم.شرط ها رو ی جور بزار،حداقل دو تاش رو الان انجام بده،نره ساله دیگه.

تو هم فکرات و خوب بکن🌻

مرسی عزیزم ♥️ من شوهرم و بلاک کردم بهش گفتم حق نداری دیگه در خونه بابام بیای :)

اشتباه کردی دیگه الان بلاک معنی نداره تو باهاش کار داری اون کار داره و...

از بلاک دربیار مثل دو انسان متمدن و عادی باهم حرف بزنید

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
امشب ی نفر رو کی خیلی دوسش دارم رو فرستاده بودن دنبالم همراه با برادرش هر شرطی گذاشتم قبول کردن تا ح ...

چرا دوس نداری؟ 

الان که بچه آووردی یاد دل خودت افتادی ؟ 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
خوبه گلم.شرط ها رو ی جور بزار،حداقل دو تاش رو الان انجام بده،نره ساله دیگه.تو هم فکرات و خوب بکن🌻

الهی بگردم می‌دونم منم این حسو تجربه کردم   ولی عزیزم تو حتی اگه طلاق بگیری بازم شرایط خوبی نخواهی داشت با توجه به حرف های خودت ..من می‌دونم شوهرت برات کم میاره و از خوبیت سواستفاده می‌کنه ولی حداقل توی خونه ی خودت آزادی داری ولی خونه پدرت برگردی همین آزادی رو هم نداری ولی ایندفعه سفت و سخت وایسا بگو اگه میخواین برگردم خونه جدا بگیرین وگرنه برنمی‌گردم بزار برات خونه جدا بگیرن هرچقدر کوچیک ولی دیگه توی اون زیر زمین برنگرد خواهش میکنم بزار شوهرت بفهمه ایندفعه فرق می‌کنه و تو توی تصمیمت جدی هستی بزار بترسه ازت اونوقت همه چی به میل خودت میشه باور کن فقط کافیه یکم دلتو سنگ کنی و جلوی همه واستی