2777
2789
عنوان

چه جوری به خانوادم بگم آشنا شدم

172 بازدید | 12 پست

بچه ها با یه پسری دو هفته هست آشنا شدم ، امروز برای اولین بار باهاش رفتم سر قرار پسر خیلی خوبی بود و خب منم به خوردن غذا دعوت کرد ولی مشکل اینکه می‌گفت من با مادرم دوستم و خب بهش میتونم بگم با تو هستم اینا ولی من چه جوری به مامانم بگم ؟🫠 که هم دوست پسر دارم هم مجازی باهاش آشنا شدم 

بابا صبر کن یه یه‌ماهی بگذره بدونی چیزی به‌داره یا نه بعد بگو. 

خانواده اطلاع داشته باشه عالیه‌هاا ولی اگه سختگیرین یکم صبر کن که مشخص بشه اصلا طرف کیه و چیه و قابل اعتماد هست یا نه.

.She's somebody , not some body.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا صبر کن یه یه‌ماهی بگذره بدونی چیزی به‌داره یا نه بعد بگو. خانواده اطلاع داشته باشه عالیه‌هاا ول ...

دقیقا نظر منم همینه 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

اگه قصدش جدی نیست الکی به مامانت نگو 

برای منم سخت بود ولی گفتم 

میدونی من چجوری گفتم 

همه ی ماجرا رو توضیح دادم فقط به جای خودم دختر خالمو قرار دادم بعد چند ساعت بعد گفتم مامان دختر خالم نبود همه داستان درمورد خودم بود

شانه ات را دیر آوردی 

اگه قصدش جدی نیست الکی به مامانت نگو برای منم سخت بود ولی گفتم میدونی من چجوری گفتم همه ی ماجرا رو ت ...

میگه که من قصدم جدی هست حتی منو دید خیلی خوششون اومد می‌گفت که دختری هستی که خیلی با شخصیت و خانومی و خودتی نقش بازی نمیکنی این حرفا

میگه که من قصدم جدی هست حتی منو دید خیلی خوششون اومد می‌گفت که دختری هستی که خیلی با شخصیت و خانومی ...

آهاا خب به مامانت بگو نگران نباش چیزی نمیشه

شانه ات را دیر آوردی