2777
2789
اول که خیلی با مرامه دوم میگفت نمی خوام همه پولم یه جا باشه

پسش میگیری؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار ندارم راست و دروغ 

اصلا شاید دروغ باشه 

ولی ممکنه نظر و حرف من به درد کسی بخوره که این مقدار پول رو داره و این تاپیک رو دیده

خب ببین من همیشه میگم

ادمای موفق پولشون رو وارد کار میکنن

اینکه تو طلا بگیری بذاری گوشه خونه چه سودی داره؟

یه پیج بزن انلاین شاپ راه بنداز از هر جنس اول دو یا سه تا دونه بیار بعد که گرفت تعداد رو ببر بالا شاید اولش نگیره ولی اگه تسلیم نشید سود خوبی داره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اسی برو شب جمعس حوصله ندارم یه چیزی میگم ۵۰۰ تومن بیاد جلو چشمات بعد نی نی یار تک کنیم دعوا میشه برو ...

واقعا باور نمی کنی؟من خودم دو سری قرض بهش دادم البته کمتر از این مقدار.فکر نمی کردم انقدر برای همه غیر قابل باور باشه

کار خوبه خدا درست کنه
کار ندارم راست و دروغ اصلا شاید دروغ باشه ولی ممکنه نظر و حرف من به درد کسی بخوره که این مقدار پول ر ...

ببین گفته این پول پیشت باشه هر وقت خواستم پس می گیرم.نمیشه رو موندن طولانیش حساب کنم

کار خوبه خدا درست کنه
شاید اگر یکی به منم میگفت باور نمی کردم بهت حق میدم ولی واقعا جدی دارم میگم

خوب  تو تاپیک زدی با ۵۰۰ چیکار کنم ..همون اول میگفتی خونه دارم ،ماشین دارم ..باغ دارم،دیگه لازم نیست ما نظر بدیم ، خودت یه فکری بکن نوش جونت 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
واقعا باور نمی کنی؟من خودم دو سری قرض بهش دادم البته کمتر از این مقدار.فکر نمی کردم انقدر برای همه غ ...

۵۰۰ تومن چندتا صفر داره به ما چه همش پز و خودنمایی بخدا تیتاب نمیدیم :/

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

آره گفته فعلا پیشت باشه خواستم پس می گیرم

پس دل خوش نکن زیاد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین گفته این پول پیشت باشه هر وقت خواستم پس می گیرم.نمیشه رو موندن طولانیش حساب کنم

پولی که قرار بگیره بعد ..چرا میای یه جوری میگی پولی بهم رسیده ...😐همون خرج نکن ...اون فقط خواسته به حساب توبریزه نگفته برای خودت ..شاید یه هفته دیگه بگه پولم و بده با سودش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

خب منم همینو میگم دیگه این پول مال تو نیست مثلا طلا بگیری هم چه سودی برای تو داره

یا بذار بانک مثلا یه مقدار سودی که میاد رو بردار یا با مشورت خود برادرت و خبردار بودنش یه انلاین شاپ اینجوری بزن هرماه یه درصدی هم بده برادرت علاوه بر اون پولی که هرموقع خواست باید بهش پس بدی

بعد قرار نیست که از اول 500 میلیون خرج انلاین شاپ و جنس کنی که گفتم کم کم

اول با 5 میلیون شروع کن وقتی گرفت برو بالاتر

جای پوله میاد با فروش دیگه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

پولی که قرار بگیره بعد ..چرا میای یه جوری میگی پولی بهم رسیده ...😐همون خرج نکن ...اون فقط خواسته به ...

سود که قطعا نمی گیره.ولی گفته تو این چند وقت که دستته هر جوری می خوای استفاده کن

کار خوبه خدا درست کنه