2777
2789
عنوان

وقتي خيلي خوشگل نباشي خوشبخت هم نميشي

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 28 پست
نه والا مامان من خوشگل نبودیه شوهری تور کرد که تو خوابم نمیدید

خب درصد كمم پيش مياد

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درستهمن عمل بینی هم کردم ولی بازم همونقیافه بعضیا مثل هالیوودی هاستعین خواهرم

اره 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

موافقم .پسری که دوستش داری ، میاد دست میزاره رو خوشگل ترین دخترا که تو یک دهمشونم نیستی .. و این ته ...

خيلي بده

نه من مامانم تعریف می‌کرد ی خانم قد بلند خوشگل چش رنگی میگفته ک شوهرش فقط سرکار می‌ره هیچ کار دیگه ای نمیکنه

همه خریدا رو خودش میکنه ماشینو خودش بنزین میزنه حتی خودش مکانیک میبره همسرش هیچی

خب این خیلی کم لطفیه از طرف همسرش

هر خوشگلی خوشبخت نمیشه هر زشتی هم بدبخت نمیشه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خانواده خوب و با نفوذ هم خیلی دیدم تو ازدواج تاثیر داشته و پسرای عالی برای دختراشون اومدن خاستگاری

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣
چه جور؟

والا هزار تا روایت هست 

با هم دهه پنجاه دوست شده بودن 

بابام اینا پولدار و تحصیل کرده و خوش قیافه 

اینا هم وضع رو به پایین و والا من دیپلمشم ندیدم خودش میگه داره 

خلاصه مادرشونم بابامو انداخت رو دنده فردین بازی که دخترمو به تو میسپارم و ...

از یه طرفم بابام ادم مهرطلبی بوده و مامانم خودشیفته 

ببین هزاران دلیل اون زمان بوده که نباید با هم ازدواج کنن بابام پافشاری کرده 

کلا پدربزرگم یه ادم کچل کوتوله بوده که خیلی تو دوماد شانس اورد نود درصد دوماداش یا دکترن یا پولدار 

البته دختراشم خوب بلد بودن تور کنن 

ولی اصلا هیچ کدوم دخترا اخلاق ندارن هم خودشونو بدبخت کردن هم خانوادشون رو 

خب خیلی خوشگل بله که اونهم درصد اینکه طرف خیلی خوشگل خیلی کمه

اما در مجموع برای ازدواج مناسب یه هره متوسط و خانواده خوب مخصوصا اگر پولدار باشن خیلی خیلی من نتیجه بهتر دیدم خود پول هم چهره و هیگل و تیپ رو از این رو به اون رو می کنه تازه جایی که ادم زندگی می کنه به شدت در جذب اطرافیان و اعتماد به نفس خود شخص موثره 

هرچی خدا بخواد همون میشه ربط به قیافه نداره خوشگلا اتفاقا ازدواج خوب ندارن حداقل اینی که اطرافم می ب ...

پس خدا ميخواد يكي خوشبخت شه بكي بدبخت؟

اونوقت چرا به چه جرم و گناه؟