2777
2789
عنوان

بیاین خواهر ساده من و نصیحت ‌کنید بچه دوم به دردش نمی خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست
چه ربطی داره آدم یه اشتباه رو دو بار که تکرار نمیکنه خواهر من از سرداماد مونم زیادیه شما که نمی دونی ...

یعنی تا حالا قهر اومده، برای طلاق اقدام کرده تو این هشت سال

مگه نمیگی شوهرش خوبه و همه چی براش فراهمه

چرا فکر می‌کنید خانواده شوهر هر کس و ناکسیه و شما همه کس

ی دختر وقتی میرع تو خانواده جدید میشه عضوی از اون خانواده ...‌خوشبختیش میشه آرزوی خواهر شوهر و مادر شوهر و برادر شوهر..چرا فک می‌کنید اونا خوشبختیش رو نمیخوان

من ب عنوان ی خواهر شوهر وقتی می بینم زن داداشم طلا داره، ماشین مدل بالا زیرپاشه، خونه زندگیش خوبه،،، خودم سرم رو بالاتر میگیرم..البته تا جایی ک زن داداش برام جفتک نندازه و با پول برادرم ب من فخر فروشی نکنه

چه ربطی داره آدم یه اشتباه رو دو بار که تکرار نمیکنه خواهر من از سرداماد مونم زیادیه شما که نمی دونی ...

موندم شما چرا کاسه ی داغتر از آشی 

مهم خواهرته که از زندگیش راضی هست

عجباااااااا

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی تا حالا قهر اومده، برای طلاق اقدام کرده تو این هشت سالمگه نمیگی شوهرش خوبه و همه چی براش فراهمه ...

آره شده نمی خوام سرتو دربیارم سر بسته گفتم شوهر فقط میرسه به خانواده ش مگر نه کم اذیت نکرده خواهر مو 

خوانواده ش دست کمی از خوانواده یزید ندارن 

شما خودتون خوبیم ولی همه مثل شما نیستن 

ما نمی گیم هر کس و ناکسین ولی داماد ما اختیاری از اموال ش نداره و این مارو نگران کرده چون پدر منم اموال شو خانواده ش بالا کشیدن 

موندم شما چرا کاسه ی داغتر از آشی مهم خواهرته که از زندگیش راضی هستعجباااااااا

چون من مثل شما نیستم بشینم بدبختی خواهر مو تماشا کنم می دونم آخرش چیه 

خواهر من از طلاق می‌ترسه متاسفانه امروز میگه من حریف ش نمی شم بچه می خواد 

اگه نیارم مجبورم طلاق بگیرم؟ میفهمی معنی این جمله رو؟

آره شده نمی خوام سرتو دربیارم سر بسته گفتم شوهر فقط میرسه به خانواده ش مگر نه کم اذیت نکرده خواهر مو ...

ما تو جایگاه شما نیستیم و تو پیام نمیشه عمق فاجعه رو درک کرد

امیدوارم هر چی ب سلاحشه براش اتفاق بیفته

با شوهرش جدی صحبت کنه، محکم و قدرتمند..بگه بچه می‌خوای باید شرایط رو آماده کنی، وگرنه من همین یکی هم زیاد به با این شرایطم

چون من مثل شما نیستم بشینم بدبختی خواهر مو تماشا کنم می دونم آخرش چیه خواهر من از طلاق می‌ترسه متاسف ...

میگی شوهرش خوبه 

میگی زندگیش خوبه 

بعد میگی مجبوره 

حرفات تناقض دارن عزیززز

کسی که زندگیش بد و غیر قایل تحمله به طلاق فکر میکنه

نه کسی که شوهر و زندگیش خوب باشه 

میگی شوهرش خوبه میگی زندگیش خوبه بعد میگی مجبوره حرفات تناقض دارن عزیزززکسی که زندگیش بد و غیر قایل ...

چون عزیزم خواهر من رفاه موقتی چشم شو کور کرده ساده س .

اخلاق بد که میگم یعنی شوهر ش اهل جر و بحث نیست آدم صبوریه اما مثل چی اط خانواده ش حساب میبره 

چون عزیزم خواهر من رفاه موقتی چشم شو کور کرده ساده س .اخلاق بد که میگم یعنی شوهر ش اهل جر و بحث نیست ...

رفاه موقت ؟

چون با خانواده شوهرش توی یه خونه هستن دلیل نمیشه عزیزم

رفاهش موقت باشه 

شما میخای خونه بنام خودش یا خواهرت بزنه ، زودی مهریه شو‌بزارید اجرا 

اینی که از اخلاق بد گفتی ، به حُسن حساب میشه

مورد بعدی هم حساب بردن از خانوادش ، چطور شما حق دخالت و نظر دادن داری ، خانواده دامادتون نداره؟!

کاری بهش ند اشته باشید لطفا 

شما با حرفاتون خواهرت رو از زندگیش دلسرد میکنید