2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکیانشالله دوقلو صحیح و سالم باردار بشی عزیزم🦋

دو قلو 😅 

این بار ک دکتر گفت دو قلو میشه من با جون دل قبول کردم چون خب سخت تره هم دوران بارداری و بعد آن 

ولی تا آزمایش منفی شد دیگه میگم دو قلو نمیخام انگار لج کردم اصلا نسبت ب خود بچه هم انگار سرد شدم 

نااامید نباش 🙂از خدا بخواه هرچی به صلاحت هست برات اتفاق بیفته

شاید ب صلاحم نیست 

آخه خیلی تلاش کردم نشد چند بار ای یو ای و ای وی اف 

همیشه هم میگن شرایط عالی آخر آزمایش منفی میشه

یعنی میشه واقعا دیگه بریدم این بار خیلی امید داشتم البته هنوز پریود نشدم ولی ازمایشم منفی

ان شاءالله 

از رحمت خدا ناامید نباشید به وقتش کوچولو سورپرایزتون میکنه.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

شاید ب صلاحم نیست آخه خیلی تلاش کردم نشد چند بار ای یو ای و ای وی اف همیشه هم میگن شرایط عالی آخر آز ...

مییدونم تو آشنای ما هم هست

ولی تنها راهمون برای خواسته هامون دعا وناامید نشدن ،ان شاء الله عزیزم به زودی خدا بهت میده اگر به صلاحته

مییدونم تو آشنای ما هم هستولی تنها راهمون برای خواسته هامون دعا وناامید نشدن ،ان شاء الله عزیزم به ز ...

خیلی سخته 

جدای هزینه بالا واقعا دیگه کم آوردیم 

حتی شوهرم دیگه گریه می‌کنه 

آخه ۸ سال شده 

خیلی سخته جدای هزینه بالا واقعا دیگه کم آوردیم حتی شوهرم دیگه گریه می‌کنه آخه ۸ سال شده

باید به تصمیم خدا احترام بزاریم چه میشه کرد

این دنیا،دنیای سختیه ،خدا خودش تقریبا همچنین جمله ای گفته ما انسان را در سختی آفریدیم

فقط بسپار به خودش،وسعی کن کارهای دیگ انجام بدی وفقط هدفت رو روی بچه نزاری

باید به تصمیم خدا احترام بزاریم چه میشه کرداین دنیا،دنیای سختیه ،خدا خودش تقریبا همچنین جمله ای گفته ...

می‌دونی آخه ی جوریه ک هر ماه برای دکتر و چیزای دیگه کلی مرخصی میخوای ک کار دولتی داشته باشی دورش باید خط بکشی آخه این همه مرخصی نمیدن یعنی از همه زندگی میمونی