2777
2789
شوهر الدنگ من خیانت کرده هیچ وقت نمیتونم ببخشمش این قهر شاید تا آخرین روزی که تو ازدواجم باهاش طول ...

شوهر منم خیانت کرد با تهدید خونه و ماشین زد به نامم حق طلاق و حضانت بچه هامم ازش گرفتم.انقدرررررر زدمش فحشش دادم  انداختمش از خونه بیرون، لباساش سه نصفه شب از طبقه چار ریختم تو خیابون.با گریه داشت جمع میکرد خاک بر سر. ماشینم گرفتم ازش. حتی رو نداشت بعد بیست سال زندگی با یه مشت لباس برگرده خونه مادرش 😏

انقدررر التماس کرد خواهش کرد گریه کرد بچه هام واسطه کرد که بچه هام ضمانتش کردن که راش دادم تو خونه و گفتم کوچکترین چیزی ببینم این بار نه دعوا میکنم نه داد بیداد جوری که خودتم نفهمی چی شد تمومش میکنم لباساتم با اژانس میفرستم برا مامانت. بعد سه ماه زندگیمون آروم شد بچه هام خیلیییی داغون شدن دیگه نخاستم بیشتر از این عذاب بکشن جو خونه روآروم کردم

شوهرم همه رفیقاش گذاشت کنار. الانم پنج ماهه سفت و سخت چسبیده به زندگی وبچه ها داره جبران میکنه

ولی من همچنان ازش متنفرم از خودش و محبت کردناش ولی بخاطر بچه هام ظاهرا باهاش خوبم 

شوهر منم خیانت کرد با تهدید خونه و ماشین زد به نامم حق طلاق و حضانت بچه هامم ازش گرفتم.انقدرررررر زد ...

آفرین خوبش کردی میدونی مشکل من اینه شوهرم موقعیت و شغلش حساسه نمیتونم جایی دهن باز کنم یا دعوا راه بندازم خیانتشم فقط من میدونم و خودش جایی نگفتم تنها کاری که میتونم کنم قهر کردنه اونقد که سه ماهه تو صورتش نگاه نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین خوبش کردی میدونی مشکل من اینه شوهرم موقعیت و شغلش حساسه نمیتونم جایی دهن باز کنم یا دعوا راه ب ...

منم هییییچ جا دهن وا نکردم حتی خونواده هامون نمیدونن چی تواون سه ماه بهمون گذشت تهدیدش کردم که عکسا وپیاماتون استوری میکنم ولی الکی گفتم نمیتونستم با آبروی بچه هام بازی کنم 

آفرین خوبش کردی میدونی مشکل من اینه شوهرم موقعیت و شغلش حساسه نمیتونم جایی دهن باز کنم یا دعوا راه ب ...

اتفاقا اینجوریکه بهتر میتونی تهدیدش کنی لاقل خونه و ماشینش ازش بکیری حق طلاق بگیری. ادمای خیانتکار معلوم نیست باز چند وقت دیگه فیلشون یاد دوستان بکنه من الان فقط دارم طلا میخرم پس انداز میکنم 

اتفاقا اینجوریکه بهتر میتونی تهدیدش کنی لاقل خونه و ماشینش ازش بکیری حق طلاق بگیری. ادمای خیانتکار م ...

خودم شاغلم احتیاجی به پولاش ندارم تو سرش بخورن دنبال اینم حق طلاق بگیرم ازش که سمجه نمیده نه اینکه دلش نیاد طلاقم بده از آبرو ریزی و خراب شدن وجهش میترسه 

خودم شاغلم احتیاجی به پولاش ندارم تو سرش بخورن دنبال اینم حق طلاق بگیرم ازش که سمجه نمیده نه اینکه د ...

منم شاغلم ولی مهم اینه اون خالی کردم نه خونه نه ماشین نه پول نه طلا نه پس انداز نه حتی بچه هاش . همش ازش گرفتم😏

فک کن بعد بیست سال زندگی هیچییییییی نداره همش سر هوسبازیش باخت.تاوان بعضی کارا سنگینه