2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور بخشیدی من به جنون رسیدم تراپیستم میرم ولی فایده نداره باورت میشه سه ماهه تو ماشینم نمیشینم به ل ...

من چاره ای نداشتم 😔

راهی نداشتم بچه تو شکمم بود و مجبور بودم تحمل کنم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

شاید بعضیا مخالف نظر من باشن ..ولی این بزرگترین اشتباهتونه..افتخارم نداره که رکورد شکستین مثلا ..مطمئن باشین مردها مخصوصا از لحاظ جنسی خیلی راحت خیانت میکنن ..الان باز یعده میگن نه بابا شوهر من اهل اینکارا نیست ..اینا همش حرفه ...خودم دوستایی داشتم رو شوهرشون قسم میخوردن ،من خودم شخصا امتحانشون کردم پا دادن ..البته دوستام خودشون خواستن ...مخصوصا که یکی از دوستام خودش تپل و سفید و چشم رنگی بود ،شوهرش گفت من یکی لاغر میخوام ،خانومشم کنارم داشت چتهارو میخوند ..اینا تو مجازی قشنگ سرگرم میشن خیالتون راحت بمرور دیگه نیازی به شما ندارن ،شماهم برس به قهرت..منم مثل خودتون بودم ولی الان حتی یکروزم قهر نیستیم مخصوصا رابطه همیشه سرجاشه ..خونه ای که توش قهر باشه ،در ودیوار اون خونه هم تحت تاثیر قرار میگیره،حتی یه گل زنده دلش نمیخواد تو اون جو باشه ..مطمئنم مردها هم موافق نظر منن ..مرد توجه میخواد وقتی وارد خونه میشه دلش میخواد یکی با آغوش باز بره به استقبالش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شاید بعضیا مخالف نظر من باشن ..ولی این بزرگترین اشتباهتونه..افتخارم نداره که رکورد شکستین مثلا ..مطم ...

شوهر الدنگ من خیانت کرده هیچ وقت نمیتونم ببخشمش این قهر شاید تا آخرین روزی که تو ازدواجم باهاش  طول بکشه