2777
2789

بچه ی من ۵۰ روزشه و حساسیت ب پروتین گاوی و خیلی از خوراکیا رو داره چن وقته شیر خشک مخصوص میدادم و خودمم رژیم مخصوص گرفتم 

ولی دیگه نمیتونم رعایت کنم چون عملا هیچی نمیتونم بخورم هرچی میخورم بدنش ی جور واکنش نشون میده 

شیرم زیاده و سینه ام اذییت میشه عذاب وجدان دارم ک بهش شیر خودمو ندم 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

گریه نکن عزیز دلم شما که مقصر حساسیت بچه نیستی دورت بگردم 🥺 مادر نمونه ... خداروشکر بچه سالمه مشکلی نیست که به خاطر یه شیر گریه کنی گلم ... خیلی از بچه ها شیر خشکی هستند هیچ ایرادی نداره گلم

...Don't judge situation , you've never been in

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.