پفک_نمکی_ام مدیر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 عنوان خیلی حالم بده گریه میکنم دارم کچل میشم | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 58 پست انقد ک ریزش مو دارم دارم زجه میزنم 😭😭😭😭😭 زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂 1404/03/01 | 21:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negahamkon عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3713 ازمانش دادم کم کاری تیروئید دارم قابل کنترله کنترلش کنکم کاری تیروئید رو بخاطر اینکه اضافه وزن دارید دچار شدید؟موهات رو کوتاه کن منم ی دوره کوتاه کردم اینجوری بهتره دکتر برات زینک اینا ننوشته؟ میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 سلام پیج خانم zahratajari.diet و hairshop.setare رو توی اینستاگرام دنبال کن امیدوارم نتیجههای خوبی ... ممنونم زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 نه بابا زیاد هم ناراحت نشو میترسم کجل شم زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 انشاالله به زودی حالت خوب بشه انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی مرسی عزیزم مشکلم یکی دوتا نیس ک😢 زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 633 میترسم کجل شم نه بابا مو ها رشد میکنه کچل بشی هم درمان داره دیگه
goliang عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2828 مرسی عزیزم مشکلم یکی دوتا نیس ک😢 هممون مشکل داریم خدا بهمون ارامش بده منم امروز رفتم حموم کلی گریه کردم خدا بهت صبر بده گلم امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 کنترلش کنکم کاری تیروئید رو بخاطر اینکه اضافه وزن دارید دچار شدید؟موهات رو کوتاه کن منم ی دوره کوتاه ... عزیزم قرص میخورم کنترل شده ن ارثیه کوتاه کردم تاثیر نداشت زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 نه بابا مو ها رشد میکنه کچل بشی هم درمان داره دیگه موهای پر پشت و بلند میبینم حسرت میخورم زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 هممون مشکل داریم خدا بهمون ارامش بده منم امروز رفتم حموم کلی گریه کردم خدا بهت صبر بده گلم شما براچی زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
negahamkon عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3713 عزیزم قرص میخورم کنترل شده ن ارثیه کوتاه کردم تاثیر نداشت اگ میتونی قرص فیتو و اسم اونیکی یادم نیس بخر استفاده کن باز با پزشک مشورت کن استرس نداشته باش غصه نخور بدتر میکنه راستی اگ هروز حموم میری یک روز در میون شامپو بزن اونم ی بار اگ موهات خیلی چرب نیس البته اینم بگم مشکل از درونه اول باید کنترل کنی بعد میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
goliang عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2828 شما براچی مشک دارم حس میکنم خوردم به بن بست واقعا حالم بده تا میام فراموش کنمش میاد تو چشمم امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 اگ میتونی قرص فیتو و اسم اونیکی یادم نیس بخر استفاده کن باز با پزشک مشورت کن استرس نداشته باش غصه ن ... حس میکنم از استرسه چکار کنم اخه 😔😔😔 زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3166 مشک دارم حس میکنم خوردم به بن بست واقعا حالم بده تا میام فراموش کنمش میاد تو چشمم جدا شدین؟ زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
goliang عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2828 جدا شدین؟ نه مجردم 16 سالمه امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕
نجلا۲۰۲۰ عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3097 کنترلش کنکم کاری تیروئید رو بخاطر اینکه اضافه وزن دارید دچار شدید؟موهات رو کوتاه کن منم ی دوره کوتاه ... منم به خاطر مشکلات خانوادگی کم کاری تیروئید گرفتم۴ ساله دارو میخورمیکشنبه وقت متخصص غدد گرفتمامکان داره دکتر دارو رو قطع کنه یا تا آخر عمر باید این زهر ماری رو بخوریم؟احساس میکنم استخونام داره نابود میشه