2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق دخترخالشه

200 بازدید | 6 پست

تاپیک های قبل تر توضیح دادم ک شوهرم عاشق دخترخالش بوده از بچگی،  اونم ک الان طلاق گرفته و مجرده،،

اینا چندسال بود قهر بودن، حالا دارن آشتی میکنن دوباره،،

نکنه باز،شوهرم ببینش بره سمتش💔

از صبح ک فهمیدم دارن آشتی  میکنن استرس گرفتم

اگه شوهرت واقعا عاشقته چیزی نمیشه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو فامیل رابطه عاشق معشوقی داشتیم که به خصوص پسرا عاشق بودن ولی تا حالا برخوردشونو بعد ازدواج طرف ...

مطمئنم تا آشتی کنن میخوان منو ببینن، آخه تاحالا منو ندیده هیچکس از خانوادشون

مطمئنم تا آشتی کنن میخوان منو ببینن، آخه تاحالا منو ندیده هیچکس از خانوادشون

حالا تو سعی کن به روی خودت نیاری 

دیگه وقتی شوهرت انتخاب کرده با تو ازدواج کنه یعنی قید اونو زده 

مثلا من پسرخالم عاشق دخترخالم شده بود ولی دخترخالم با کسی دیگه تو رابطه بود عاشق کسی دیگه بود و هر چی مامانم و خانواده صحبت کردن که بیا ازدواج کن دختر خالم گفت نه من دوستش ندارم

حالا دختر خالم از سالی که ازدواج کرده پسرخالم نیومده ایران که ببینیم عکس العملش چطوریه الان پسرخالم همچنان مجرده و سن بالا 

یه چیزم بگم اگه زن خوب باشه مرد به قبلی ها فکر نمیکنه و سعی میکنه تموم محبتش رو بذاره واسه زنش ولی ببخشید دور از جونت زن عوضی و روانی باشه مرد همش میشینه غصه میخوره و به قبلی ها فکر میکنه و میگه اگه با فلانی ازدواج کرده بودم الان خوشبخت تر بودم

مثلا مامان من ادم عوضی و روانی ای بود بابای منم قبلا یه خانومی رو تو محلشون دوست داشت همیشه میگفت من به فکر اون خانومم و ای کاش با اون ازدواج کرده بودم 

حالا تو سعی کن به روی خودت نیاری دیگه وقتی شوهرت انتخاب کرده با تو ازدواج کنه یعنی قید اونو زده مثلا ...

مرسی از توضیح خوبت عزیزم..

انشالله ک واسه منم مشکلی پیش نیاد و استرس هام از روی حساسیت  باشه🦋💜