2777
2789

کاش فقط واسه بعضیا خدا نبودی

کاش یه سری بنده هاتو از بچگی تا حالا نمیذاشتی توو حاشیه

گاهی وقتا فکر میکنم روحم انقدر که هیچکس به بودنم اهمیت نمیده 

مخصوصا تو که خیلی ادعای عدالتت میشه

کاش انقد بین بنده هات فرق نمیذاشتی 

ماهمه آدمیم 💔

دیگه حتی وانمودم نمیکنم دوست دارم چون دیگه بریدم ازت 

نعمت و رحمت و مهربونی و هرچی که راجبت میگن فقط واسه بعضی بنده هاته و جالبتر اینکه واسه همونایی که نصف امثال من توو زندگیشون تلاش نکردن و سختی نکشیدن💔

دیگه هیچ امیدی بهت ندارم دیگه ایه هاتو نمیخونم نمیگم ان مع العسری یسری کدوم یسری تو اصلا منو نمیبینی که بخوای سختیامو ببینی دیگه نمیگم الابذکرالله تطمئن القلوب چون خیلی وقته با یادت فقط یادم میاد چه خدای فراموشکاری هستی💔

تو حبل الوریدی؟ تو به من نگاهم نمیکنی چه برسه حبل الورید💔

تاریخ ۱ خرداد ۴۰۴ ،یادم بمونه که دیگه حتی تو رو هم ندارم، تنها ترینم💔

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطوری نگو همه. دردسر دارن ادم بی دردسر  ندیدم همه. ی مشکلی دارن ولی حالا نسبت ب زمان کوچیک و بزرگ داره 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

اینطوری نگو همه. دردسر دارن ادم بی دردسر ندیدم همه. ی مشکلی دارن ولی حالا نسبت ب زمان کوچیک و بزرگ ...

شما ندیدی من زیاد دیدم 

توو یک خانواده ایم هردو دختر یه پدر مادریم ولی از خدا گرفته هواشو داره تا پدر مادر

من؟؟من اصلا برا هیچکس وجود ندارم💔

من الان همین وضع و دارم بلکه از تو بدتر شاید.  ولی خب چ کنم ک گره کار فقط و فقط ب دست خودش باز میشه و من تاوانم  از انجام کاری   ب هر دری زدمو دیدم نمیتونم کاری کنم الا کمک خواستن از اون ی ماه دارم اصرار میکنم التماس میکنم امروز دیگه. اومدم از بقیه درخواست کنم برام دعا کنن بلکه شاید خدا دعا اونا رو برام بشنوه. تو ی روز چند جز قران خوندن گریه کردم دعا کردم ازش درخواست کردم روزانه ب طور مرتب قران خوندم   ولی چ میشه کرد ک فقط خودشه میتونه کمک کنه

شما ندیدی من زیاد دیدم توو یک خانواده ایم هردو دختر یه پدر مادریم ولی از خدا گرفته هواشو داره تا پدر ...

درست میشه عزیزم  

من درکت میکنم خودمم تو موقعیت تو قرار گرفتم ولی عاقبتش اصلا به نفعم نبود 🥺از رحمت خدا ناامید نشو تح ...

من دیگه ته ماجرام سقوط تا امروز بود دیگه برام مهم نیست 

رحمتشم واسه همون بنده خوب خوباش

من الان همین وضع و دارم بلکه از تو بدتر شاید. ولی خب چ کنم ک گره کار فقط و فقط ب دست خودش باز میشه ...

همینقدر که امید داری خوشبحالت امید من دیگه تموم شد💔

من الان همین وضع و دارم بلکه از تو بدتر شاید. ولی خب چ کنم ک گره کار فقط و فقط ب دست خودش باز میشه ...

امیدوارم مشکلت حل بشه خدای تو صداتو بشنوه❤️قابل نیستم برات دعا کنم که اگه بودم وضع زندگی خودم این نبود