2777
2789

خسته شدم از دستش اگه بچه نداشتم طلاق می‌گرفتم اول عاشقش بودم جونمو میدادم براش ولی رفته رفته خودشو از چشم انداخت با کاراش

گفت اول زندگیمون با پدر مادرم با هم زندگی کنیم خونه بخریم بعد جدا شیم قبول کردم الان چهار ساله با همین خونه هم خریدیم نمیاد جدا بشیم تا اسم جدایی میارم اعصابش خورد میشه خونه هم خریدیم 

خیلی خسیسه کلا سالی ی دست لباس میخرم اونم باید با ناراحتی ازش پول بگیرم هستم کرده قبلا فکر نمی‌کردم در آینده ی مانتو 700 تومنی ساده برام بشه حسرت

تا حالا یکبار هم نشده صد تومن در بیاره بگه بیا شاید لازمت میشه 

از وقتی نامزد کردیم که میشه 6 سال پیش پول نداده لوازم آرایش بگیرم می‌دونم اکه بگم میگه نمیخواد نمیده

اخلاق هم نداره اخلاقش خیلی گنده سر همه چیز بحث و دعوا درست می‌کنه 

با همه اینا کنار میام بازم بعضی وقتا ی حرفایی بهم میزنه ی تیکه های میندازه دوست دارم بمیرم 

خسته شدم از زندگی سیرم کرده 

ی مدت تو فکرم بود برم اسنپ کار کنم یا سرویس مدرسه ببرم حداقل دستم تو جیب خودم باشه به خاطر 10 تومن همش جواب پس ندم بهش 

خستم کرده از زندگی بدم میاد 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو یارانمو بریز حسابم 

نفقه هم باید بدی 

وگرنه میتونی برای ندادن خرجی ازش شکایت کنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

طلاق بگیر تو این زندگی بچت بیشتر آسیب میبینه

بچمونو خیلی دوست داره براش کم نمیاره 

میدونی چرا چون از ته دل عاشقسه دوستش داره 

آدم کسیو که دوست داشته باشه دوست داره هر چی داره بریزه پاش ولی کسیودوست نداشته باشی زورت میاد درسته؟

پس منو دوست نداره

عزیزم برو سرکار باهاش سرسنگین باش یه مدت کم کم خوب میشه 

همیشه باخداحرف بزن بگو که کمکت کنه انشالله 

شوهرت مهربون پول خرج کن بشه

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

عزیزم برو سرکار باهاش سرسنگین باش یه مدت کم کم خوب میشه همیشه باخداحرف بزن بگو که کمکت کنه انشالله ش ...

خدا کمک کنه کار جور بشه برام دستم تو جیب خودم باشه 

اخلاقش هم عوض میشه به نظرم آدم پوول پرستیه

خدا کمک کنه کار جور بشه برام دستم تو جیب خودم باشه اخلاقش هم عوض میشه به نظرم آدم پوول پرستیه

انشالله توکلت بخدا باش توسل کن به امام حسین

ولی طلاق نگیر بخاطربچت 

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋