2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

65 بازدید | 13 پست

رفتم دکتر ، دارم مرتب دارو مصرف میکنم

ولی فقط پریودم منظم شده

موهای زائد هی همینجوری داره از جاهایی که قبلا مو نداشتم در میاد 

واقعا موندم چیکار کنم دیگه. 

متفورمین و مدروکسی و فمودین، مصرف میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای زائدتون تو چه ناحیه ای هست؟؟؟؟

اگر بدن هست لیزر کنید با دستگاه شاتی

اگر صورت هست الکترولیز

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
من الان سه ماهه حدودا قرص مصرف میکنمتموم شده قرصا باز خریدم خودم

نه دیگه نباید خودت دوباره بری قرص بخری 

باید بری دکتر سونو بدی ببینی وضعیتت چقدر تغییر کرده بعد خود دکتر متناسب با مرحله ای که توش هستی واست قرص بنویسه

میشه بگی علامت هات چی بود سیکل قاعدگی چجوری بود

هر دو سه ماه پریود میشدم

از چونه و دستهام مو سبز کرده

جاهایی که قبلا صاف صاف بوده یک دونه مو زائد هم نداشته الان یک عالمه در اومده

چاقی شکمی کمی 

دستهامچونهکشاله ران

دست و ران رو لیزر کنید، دست رو دیرتر اما ران رو زودتر جواب میگیرید

چونه رو الکترولیز کنید

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
ایارو باید چه آزمایشی بدم که بفهمم ؟

آزمایش هورمونی ، باید تو برگه آزمایشت بنویسن مثلا من خودم ۷ تا هورمونم و بررسی کردن که پرولاکتین و تیروئید و هورمون مردونم بالا بود ، اگه پرولاکتینت بالا بود دکتر ام ار ای مینویسه ببینه تو هیپوفیزت میکروادنوما نباشه