2777
2789

یارو شیش ماهه نامزد کرده(نامزده نه عقد) 

صبح استوری عاشقانه تگ کردن

شب استوری عاشقانه تگ کردن

6000هزارتا استوری

حالا درواقعیت متاسفانه کلی بحث وجدل و... 

اینش به ما مربوط نیست انشالله که خوش بخت باشین پایداربشین زندگیتون شاداب باشه

ولی استوریم هفته ای یکی دوتا سه تا

نه روزی دوتا😑

من که نمیبینم ولی خب گاهی توی اینستاکه دارم استوری میبینم تموم میشه میره بعدی استوری ایشونه فامیلم هست نمیشه آنفالوکرد

اینافضولی حسودی یا.... چیزایی که قراره بگین نیست

میخام بگم درآینده انقدررر دیگه شورشودرنیارین چندشه

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

اینم بگم چقدر زوج های واقعی وبی ادعاکلادوست داشتنشون نگفته هم پیداست:) 

وچقدرگوگولی ودوست داشتنی هستن

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا میوت کن استوریاش نیاد یا کلا آنفالو 

ناراحتی نداره که

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بعضی ها زیادی درگیر فضای مجازی هستن، من چندتا همکار دارم هر ۲۴ ساعت یه استوری جدید تو واتساپ میذارن حالا نه فکر کنی عاشقانه راجع به همه چیز، انگار بیمار شدن دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اینم بگم چقدر زوج های واقعی وبی ادعاکلادوست داشتنشون نگفته هم پیداست:) وچقدرگوگولی ودوست داشتنی هستن

اینطوریا هم نیس اختلاف تو زندگی همه هست جر و بحث و جدال همه جا هست هیچکس وجوددنداره که با شوهرش اختلاف نداشته باشه

ولی قرار نیس ک دیگ از هم متنفر بشن 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

دیگ هرکس هرطوری دوست داره زندگی میکنه شما نمیتونی واسه بقیه مشخص کنید چکار کنن

خوشت نمیاد بزن ندید گرفتن داستان دیگ برات بالا نمیاد 

درضمن تاپیک‌زدن نداشت

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

هرکی هرجور راحته

درسته، ولی وقتی تو توی اذهان عمومی استوری میذاری یاحتی واتساپ میذاری که بقیه ببینن دیگه اگه واسه خودت بودکه اصلانمیذاشتی بنظرم که خیلی چرته این نظره ودخالتم نیست

وقتی یکی استوری میذاره تودنبالش میکنی یاچارتایی دیگه میذاره که شماببینین

بعضی ها زیادی درگیر فضای مجازی هستن، من چندتا همکار دارم هر ۲۴ ساعت یه استوری جدید تو واتساپ میذارن ...

یکی از همکارای من کلیپ مثلا طنز میذاره. طرف داره راه میره یهو با مخ میخوره زمین😕خیلی کاراش برام عجیبه.