2777
2789

خانوما چجوری از مرحله نامزدی تا عروسی رو کم خرج برگزار کنیم یعنی چه زمانی لازمه جشن کوچیک باشه و فامیل رو دعوت کنیم و چه زمانی لازم نیست حضور فامیل؟ کلا چیا رو حذف کنیم که نخواد بعد از ازدواج زجر بکشیم بخاطر هزینه ها 

...

کاش رسم عروسی گرفتن کلا برداشته بشه.منکه نگرفتم دلمم نسوخت چقد مسخرس بپزی فامیلا بخورن مث مترسک ارایش کنی بشینی اون وسط.هیچ وقت دوس نداشتم همیشه میگفتم من عروسی نمیگیرم

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی خصوصی باشه فقط یه عروسی اونم بدون بچه ها و فامیل دور!اصلا با این هزینه ها جور دیگه نمیشه برگز ...

عروسی رو می‌خوایم بیخیال بشیم ،همون روز عقد محضری ، لباس عروس و آتلیه هم بریم و تموم بشه ، مهمونا هم مثلا زیاد نباشه در حد ظرفیت محضر که کم هست و شام و اینا هم نباشه مثلا عصر برگزار بشه سه ساعت نهایتا و یه پک پذیرایی ساده عین کیک و آب میوه و یه موز و یه شیرینی توی پک باشه ، اما واسه نامزدی نمیدونم چیکار کنیم که خرج پامون نیفته ،هرچی به ذهنت میرسه بگو لطفا آبجی 

...

کاملا سلیقه ای هستمن نه بخاطر هزینه بلکه بخاطر علاقه نداشتن به عروسی ، توی محضر عقد کردم و تمام

عروسی رو می‌خوایم بیخیال بشیم ،همون روز عقد محضری ، لباس عروس و آتلیه هم بریم و تموم بشه ، مهمونا هم مثلا زیاد نباشه در حد ظرفیت محضر که کم هست و شام و اینا هم نباشه مثلا عصر برگزار بشه سه ساعت نهایتا و یه پک پذیرایی ساده عین کیک و آب میوه و یه موز و یه شیرینی توی پک باشه ، اما واسه نامزدی نمیدونم چیکار کنیم که خرج پامون نیفته ،هرچی به ذهنت میرسه بگو لطفا آبجی 

...

بستگی داره خودت چجوری هستی من مثلا بدون عروسی گرفتن اصن ازدواج نمیکنم چون واقعا رو دلم می مونه

...

همه مناسبت ها رو حذف کنبه من باشه میگم عروسی هم لازم نیست

...

عروسی رو می‌خوایم بیخیال بشیم ،همون روز عقد محضری ، لباس عروس و آتلیه هم بریم و تموم بشه ، مهمونا هم ...

نامزدی که یه مراسم عادیه

یه شام برای درجه یکها 

و تمام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عروسی رو می‌خوایم بیخیال بشیم ،همون روز عقد محضری ، لباس عروس و آتلیه هم بریم و تموم بشه ، مهمونا هم ...

عزیزم نامزدی رو اگه بتونین کنسل کنین به جاش؟به مهمون های عروسی یه مدل شام بدین خیلی بهتره