2777
2789

من همیشه چیزای کوچیک خاستم از خدا واهل بیت

این سری برای اولین بار تو ۳۱ سالگی تو حرم امام هشتم گریه کردم برای اطرافیانم  دعا کردم ودر نهایت طلب صبر در برابر سختی های زندگیم خاستم 

بنظرتون مستجاب میشه؟اولین بارمه..اخه

خبر نداریم خدا می دونه خدا مثل ادما نیست ک بشماره بگه زیاد درخواست کردی جواب تو نمی دم  خدا بزرگه رحیم بخشنده اس ایشااله ک قبول میکنه برا منم دعا کن

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

خبر نداریم خدا می دونه خدا مثل ادما نیست ک بشماره بگه زیاد درخواست کردی جواب تو نمی دم خدا بزرگه رح ...

چشم عزیزم برای نماز دارم میرم

دوس داشتی اسمتو بگو دم ضریح بگم 

ممنون بابت حرفات اروم شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم برای نماز دارم میرمدوس داشتی اسمتو بگو دم ضریح بگم ممنون بابت حرفات اروم شدم

نگار  ممنونت میشم دعا کنی خیلی گیرم بخدا حالم خیلی بده دعا کن. زندگیم مثل قبل بشه 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

نگار ممنونت میشم دعا کنی خیلی گیرم بخدا حالم خیلی بده دعا کن. زندگیم مثل قبل بشه

به روی چشم خواهرم 

منم مثل شما ی جور دیگ درگیرم مردن بچم بیماریم و و امام رضا خیلی مهربونه برات دعا میکنم