2777
2789
عنوان

تا حالا دعاتون مستجاب شده بچها کم اوردم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست
شرانده نباش، خدا ما ها رو آدم آفریده ، که توبه کنیم و برگردیم، حتما استجابت داری که الان حرم امام رض ...

بهم لطف داری عزیزم

قسمت شما به زودی بیای پیش امام رضا عزیزدلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ممنون🥰

من بار قبلی بچم ۳ ماهه تو شکمم الان اومدم گفتم به نذر پسرت اسم بچمو محمد جواد گذاشتم وخاکش کردم

حتی مردنش تو جوار چند قدمی امام جواد وپدرت بود

کاش دوباره نظری بکنی

محمد جوادمو به خودت بخشیدم ممنون که بهشتیش کردی ولی بهم صبر بده بتونم نوزاد پسر ببینم وبهم نریزم

۶۰ روزه از دستش دادم

من بار قبلی بچم ۳ ماهه تو شکمم الان اومدم گفتم به نذر پسرت اسم بچمو محمد جواد گذاشتم وخاکش کردمحتی م ...

عزیزم ناراحت غمگین نباش خدا بزرگه انشالله که مادر میشی و صاحب فرزندان زیاد.غصه بخوری که چیزی درست نمیشه .خیلی ناراحت شدم که اینقدر غم داری تحمل میکنی .درکت میکنم منم زنم واقعا سخته برای آدم .ولی آدم باید قوی بشه .از درگاه خدا ناامید نباشه.انشالله صاحب چهار فرزند صالح سالم پربرکت و روزی بشی .دیگه نگی بچه میخوام .بگی خدایا همین ها بسن دورت بگردم غصه نخور مهربونم

عزیزم ناراحت غمگین نباش خدا بزرگه انشالله که مادر میشی و صاحب فرزندان زیاد.غصه بخوری که چیزی درست نم ...

دورت بگردم چقد تو مهربونی

کاش میشد از پشت گوشی بغلت کنم 

کاش امثال کسایی که دلشون پاک ومهربونه مثل شما زیاد بشه 

ماشاءالله به قلب پاکت

تادلت هم بخواد ب هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
چشم عزیزم برای نماز دارم میرمدوس داشتی اسمتو بگو دم ضریح بگم ممنون بابت حرفات اروم شدم

میدی حرم برای خواهرمم دعا کن

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

تادلت هم بخواد ب هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم

هنوز به صاحب امضا فکرمیکنی؟اگر بله چرا خودتو داغون کردی؟قصد جسارت ندارم ولی برام پیش اومده بهت حق میدم باور کن بعدا که مرد رویاهات بیاد میفهمی که اون سوتفاهم بوده عشقی نبوده اگر عشق بوده هیچوقت وتحت هیچ بهانه ای رهات نمیکرد

خلایق هرچی لایق لیاقت ترو نداشت بازم ببخش جسارت کردم