2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عقد و عروسی با هم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره درسته ولی اگر دوره نامزدی طولانی باشه به نسبت که شناخت از هم داشته باشن اوکیه آخه جدا شدن توی عق ...

منم عقد وعروسی باهم بود از لحاظ هزینه ها خوبه

ولی ما دوران نامزدی و آشنایی ۶ ماه داشتیم

نه خوب نیست به نظرم فاصله عقد تا عروسی تاحدودی شناخت از طرف پیدا میکنی میتونی بی دردسر جدا بشی اما ع ...

شناخت بعد از عقد به چه درد می خوره؟ جدا شدن آدم عقد کرده که هم یک مهمونی عقد گرفته وهمه رو خبر کرده و هم رسما عقد کرده  باز هم خودش خیلی سخته. 

من خودم اینطور بودم که نامزدی بودیم مدت طولانی. به شناخت رسیدیم. و بعد عقد و عروسی با هم بود. 

اگر توی دوره ی نامزدی به مشکل می خوردیم جداییش خیلی راحت تر از حالت عقد بود خب. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

خیلی خوبه ب نظرم 

ب شرطی ک دختر خانم زرنگ باشه و جریم خونشو حفظ کنه ک نه طرف خودش ن طرف پسر ب بهانه اینکه جوونن و بی‌تجربه هی نخوان از،زندگیشون سر دربیارن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شناخت بعد از عقد به چه درد می خوره؟ جدا شدن آدم عقد کرده که هم یک مهمونی عقد گرفته وهمه رو خبر کرده ...

منم همین عقیده رو دارم 

به نظرم جدا شدن توی عقد خیلی سخت تر از بعد عروسیه

شناخت بعد از عقد به چه درد می خوره؟ جدا شدن آدم عقد کرده که هم یک مهمونی عقد گرفته وهمه رو خبر کرده ...

به نظرم بهتر از اینه بری تو خونه ای که هیچ شناختی نبوده‌ بعد بگی کاش اینطور نمیگفتم زمان میزاشتم بین عقد تا عروسی 

ما اینطور نیستیم عقد رو مهمونی بگیریم همه خبر کنیم در حد مادر و خواهر و برادر هردو طرف هستن عروسی رو مجلل برگزار میکنیم پس برامون تو عقد جدا شدن راحتتره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

به نظرم بهتر از اینه بری تو خونه ای که هیچ شناختی نبوده‌ بعد بگی کاش اینطور نمیگفتم زمان میزاشتم بین ...

بله بهتر از اونه. ولی خب در این روشی که من پیشنهاد می کنم و انجام دادم دوره ی نامزدی طولانی هست برای شناخت هست. ولی عقد رسمی انجام نمی شه قبل از شناخت. 

منم همین عقیده رو دارم به نظرم جدا شدن توی عقد خیلی سخت تر از بعد عروسیه

توی این سایت بچرخی می بینی 90 درصد مشکلات رو در دوران عقد دیدند. ولی جدا نشدند چون فکر پدر و مادر و آبرو و بکارت نداشتن و هزار و یک چیز رو کردن. درست مثل یک کسی که می خواد وسط زندگی طلاق بگیره. 

توی این سایت بچرخی می بینی 90 درصد مشکلات رو در دوران عقد دیدند. ولی جدا نشدند چون فکر پدر و مادر و ...

بله کاملا درست میگید 

خیلی‌ها حتی اگر مشکلی توی دوران عقد ببینن اصلا جدا نمیشن پس اصلا این دوره فایده ای نداره