2777
2789
عنوان

حذف یارانه

182 بازدید | 14 پست

کسی هست خودش کارمند باشه و مجرد..ولی یارانه براش واریز میشده باشه برای پدرش؟؟

دیشبم براتون واریز شده؟یا مبلغی ک واریز شده قبلا کمتر شده?

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خودمم و پسرم هستیم این ماه حذف کردن چون حقوق دو نفر بالاتر بوده .در صورتیکه پسرم برای خودش داره پس ا ...

متوجه نشدم ب حساب شوهرتون میرفته؟؟

الان فقط ۳۰۰ براشون واریز شده جای ۹۰۰؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهک ۲بودیم الان شدیم۹.یکساله کار می‌کنه .این ماه حذف کردن یه ماشین پراید به نامم فقط هست.از سال جدی ...

اها ولی موقعیتتون مشابه سوالم نبود

خب گلم .الان شما جای پسر من هستین دیگه.پسر منم کارمند هست مجرد یارانه میریختن قطع کردن الان .خواستم ...

آها خب من و بچه م جز بابام بودیم‌..یه خواهر مجرد دارم خودش کارمنده.الان یارانه رو ۳۰۰ کم زدن..سیستمم خطا میده نمیشه اسامی رو اورد..

دو تا احتمال داره یا من و پسرم حذف شدیم دهک بابام سه شده و ۴۰۰ی شدن.یا هم خواهرم ک کارمنده حذف شده و ما هنوز ۳۰۰ موندیم.ب نظر شما کدومه احتمال؟

شوهرم یارانه نمیگیره

کلا چقدر می‌گرفتین چند نفر بودین رو هم

۱۵۰۰ واریز میشد حالا ۱۲۰۰ شده.مادرپدرم بازنشسته قدیم هستن.حقوقاشون کمه.خواهرم معلمه.من و پسرم و تو سیستم بابام بودیم.دهک ۴ بودیم.

۱۵۰۰ واریز میشد حالا ۱۲۰۰ شده.مادرپدرم بازنشسته قدیم هستن.حقوقاشون کمه.خواهرم معلمه.من و پسرم و تو س ...

ببین یارانه مبلغش یا ۳۰۰هست یا ۴۰۰که شما دهک ۴هستین که قبلاً هم ۱۵۰۰میگرفتین پس همون ۳۰۰هستین.

ولی تو یارانه یا حذف کلی هست یا پرداخت کلی به این دو صورت.حذف تک اعضا نیست مگر اینکه خود طرف جدا کرده باشه.مشکل از جای دیگه هست

ببین یارانه مبلغش یا ۳۰۰هست یا ۴۰۰که شما دهک ۴هستین که قبلاً هم ۱۵۰۰میگرفتین پس همون ۳۰۰هستین.ولی تو ...

نمیدونم نزدیک سه ساله همینجوری هست 

نه جدا نکرده.سامانه حمایت هم بالا نمیاد ببینیم قضیه ش چیه

نه دیگه درخواست نمیدیم