2777
2789

عقدن داداشم و زن داداشم 

بچه ها اینجوریه که از اول هواشو خدایی نگه داشتم نه بخاطر خودم نه بخاطر بقیه یا هر چی بخاطر اینکه هم جنسمه غیر اونم آخه به من چه با داداشم خوب باشه اصلا مثلا اون روز زن داییم بهش تیکه انداخت من جواب زن داییمو دادم با من دعواش و کلا برگشت دعوا سر من یا اینجوریه مثلا داداشم بیرونه میگم فلان چیزو بخر ببر براش فلان کارو بکن و کلا جدی با هم رابطمون خوبه هررررموقع میاد خونمون یه راست میاد اتاق من تا شب با اینکه من کنکور دارم ولی پیشم میشینه تا داداشم بیاد و در کل میگم جدی هواشو دارم و بخدا حسودی هم نمیکنم آخه چه حسودی اصلا 

بعد خانوادم نمیزارن 

مثلا اینجوریه مامانمم هواشو خیلی داره اون روز تلفنی حرف میزدن قربون صدقه هم میرفتن بعدا که قطع کرد به من توپید که خاک تو سرت اون دختر مردمه اینقدر برا من محبت داره تو نمک به حرومی درد و بلای اون بخوره تو سر تو😐 یا دیشب خونمون بود من امروز امتحان نهایی داشتم کلا برا شام هم بخاطر اون رفتم وگرنه وقت نمی‌کردم بعد اون ظرف هارو شسته امروز از صبح هی داره میگه درد و بلاش بخوره تو سرت منم بچه دارم اونم داره (قبل اون من کار نمی‌کردم مشکلی هم نداشت چون حدی وقتشو نمیکنم حتی بعضی وقتا برا شکمم غذا بخورم میگم کنکوری ام) بعد جالبیش اینجاس همین زن داداشم تا امروز تو خونمون کار نمیکرد مامانم هر موقع میخواست پشتش بد حرف بزنه من پشت زن داداشم در میومدم :\ یا من گربه وحشی نگه میدارم خیلییییییییییی هم وابستم بهشون تازگیا دوتا بچه دار شده اسماشونو انتخاب کردم شب سر سفره گفتم اسماشو داداشم توپید که تو به چه حقی تنهایی اسم انتخاب کردی باید زن من انتخاب میکرد😐ناراحت شدم حرفو عوض کردم نمیگم گربه ها ماله منه ولی خب من مامانشونم دلم نمیخواد غیر خودم کسی صاحبشون بشه تازه مال منم نیست اونا کالا نیستن که ماله خودشونن من فقط نگهشون میدارم 

بچه ها حق دارم ناراحت بشم؟ اسم زن داداشم میاد حس بد میگیرم دیگه خودش خوبه هاا میگم رابطم باهاش فوق العاده اس با اینکه چرت و پرت زیاد میگه (تو هم باید ازدواج کنی و نمیدونم درس خوندنم اینارو مسخره می‌کنه )الان فردا قراره از صبح تا شب بیاد از الان دلم یجوریه 

من آدم بدی ام نه؟من دلم نمیخواد خواهر شوهر بدی باشم امسال کنکور قبول بشم کلا قراره از این خونه برم میخوامشون چیکار اونم با داداشم خوشبخت باشه برا من ربطی نداره که بخوام بد تا کنم باهاش ولی یجوریم کردن

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حق داری ولی ترکا یه ضرب المثل دارن 

که تزه کوزه سوخ سو 

یعنی وقتی یه نفر تازه میاد تو یه جمعی یهو همه جو زده میشن و زیادی تحویل میگیرن از مادرت که هی مقایسه میکنه تا داداشت که میخواد اونو دخالت بده و اونم فک میکنه چه خبره تو شوهر کزدن و داره مسخرت میکنه 

بذار دو سال بگذره این زابطه کمی کهنه تر شه بعد ببین چجوری همو میخورن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه حق داری ولی ترکا یه ضرب المثل دارن که تزه کوزه سوخ سو یعنی وقتی یه نفر تازه میاد تو یه جمعی یهو ه ...

ترکم خودمم 

حقیقتا بد نشه ولی خیلی دلم اون روز رو میخواد😔😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

ترکم خودمم حقیقتا بد نشه ولی خیلی دلم اون روز رو میخواد😔😂

همونه 

ترکا کلا غریب پرستن یکیشم خانواده خودم 

چند وقت بگذره حضور طرف عادی بشه اونوقت همه درس میشن تازه تورو میکوبن سرش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همونه ترکا کلا غریب پرستن یکیشم خانواده خودم چند وقت بگذره حضور طرف عادی بشه اونوقت همه درس میشن تاز ...

اره اره موافقم 

وای اصلا انگار منم واقعا زنداداشمو دوست دارم اما رفتارهای بقیه خیلی رو مخه مثلاً داداشم میگه پاشو برا فلانی بالشت بیار یا مامانم کلا رفتارشان عوض میشه وقتی میاد خونمون همیشه بهترین غذا بهترین رفتار بعد به من که میرسه انگار دشمنشونم

هی به روی خودم نمیارم هی به روی خودم نمیارم ولی واقعا بعضی رفتارا ادمو ناراحت می‌کنه 

حق داری ناراحت بشی، خانوادت خیلی کنترل‌گرن و فضای خونه رو خراب کردن. تو داری خوب رفتار می‌کنی ولی اونا اذیتت می‌کنن. این حس بد طبیعیه. نگه دار رفیق، تموم میشه و میری خونگی خودت.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!