2777
2789
عنوان

بعداززایمانم اززندگیم دلسردشدم

120 بازدید | 11 پست

بدازاینکه بچه بدنیااومده کاملااززندگیم دلسردشدم احساس میکنم ن زندگیم و دوست دارم ن شوهرمو 

مخصوصااینکه شوهرمم باکاراش بدتررومخم میره من همینجوریش نتونستم ورود بجه رو مدیریت کنم وانگارتویه چاله افتادم شوهرم داره برنامه ی اسباب کشی وعوض کردن خونه رومیچینه😫هرچیم بهش میگم نکن انگار توسرش نمیره 

خیلی حالم خرابه اوضام بهم ریخته 

کاش زن این مرد نمیشدم هیچ تفاهمی باهم نداریم

شما فقط خسته شدی وگرنه چیزیت نیس 

جای بهتری برید شاید عوض کردن خونه حالتو بهتر کنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی بعد زایمانه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

شما فقط خسته شدی وگرنه چیزیت نیس جای بهتری برید شاید عوض کردن خونه حالتو بهتر کنه

دوماهه خاب ندارم همش گریه میکنه بچه شوهرمم خسته وکوفته ازسرکارمیرسه میوفته میخابه اون وقتاییم ک میخاد کمک کنه نگهش داره من مشغول خونه میشم 

کمکی ندارم 

عوض کردن خونه ام یه دردسره برام من یه ادم وسواسیم همه چی باید سرجاش باشه جداازاینکه خونه ی الانمو دوست دارم 

انگارتویه چاه عمیق گیرکردم صدام ب جایی نمیرسه

دوماهه خاب ندارم همش گریه میکنه بچه شوهرمم خسته وکوفته ازسرکارمیرسه میوفته میخابه اون وقتاییم ک میخا ...

کسی رو نداری نزدیکت بیاد کمکت کنه کم کم وسایلتو جم و جور کنی ؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما