2777
2789

سلام 

امروز چندین تایپک دیدم در مورد خیانت.

با خودم فک میکردم اینجا یه جامعه ی کوچیکی هس و حتی شاید بعضیا حرفشو نو نگفتن!

و متاسفانه اینقدرررر خیانت دیده میشه!

چه بسا که توو جامعممون بسیار بیشتر و بحرانی تر هس وضعیت!

لطفا بیایین نظراتتونو بگین در مورد اینکه

1: واقعا چرا جامعه داره به این سو میره؟

به نظرتون دلیلش چیه؟

کار اساسا از کجا میلنگه؟

خاهشا موضع گیری نکنین

درسته مردا تنوع طلبن ولی یادمون باشه یه طرف قضیه هم جنسای خودمون هس متاسفانه!

نظر من اینکه تا یه خانوم چراغ مثبت نشون نده مردا پاشون نمیلغزه!

سوال دوم اینه که ما به عنوان یه خانوم چیکار میتونیم بکنیم برای حداقل شدن این موضوع؟

راهکار بدین؟

از رفتار؟

اخلاق؟...

به نظرتون در مورد خود شخص تون کدوم نکته ضعفی باعث خیانت مردتون شده یا میتونه بشه(البته انشاءالله که هیچ وقت این اتفاق برا هیچ کسی نیوفته )

خاهشا جبهه گیری نکنین ولی به نظرم یکی از دلایل میتونه رفتار خود ما خانوما باشه در محیط بیرون!

گفتم که یه طرف خیانت متاسفانه خانوما هستن!

اگه منه زن به عنوان یه خانوم دقت کنم در مورد نوع رفتارم نوع پوشش حجابم مدل حرف زدنم چه بسا مردان زیادی که اکتفا میکنن به زن خودشون!

اگه هر کدام از ما احساس مسئولیت کنیم در مورد تک تک رفتارمون 

نمیگم کاملا ولی شاید وضعیت به از اینی بود که هس!

به نظر منم جلوه گری خانوم ها یکی از عوامل مهم خیانتهه اگه زن مواظب پوشش و نوع حرکاتش باشه هیچ مردی حتی مرد های تنوع طلب و هرزه هم تحریک نمیشن تا بخوان زندگیشون رو از هم بپاشن

الا بذکرلله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مهمترینش اینه که خیلیا اصلا نیاز به ازدواج ندارند

شعورشو هنوز پیدا نکردند فقط چون میخوان سنشون بالا نره واردش میشن

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

به ذات دو طرفه ربطی به پوشش هم نداره اینهمه زن و مرد با حجاب ... بی حجاب ...‌ خیانت کردن و خیانت دیدن پس ربطی به پوشش نداره خانمم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

تو اینستا ی آقایی خیلی بهم پیام میداد.. تو بیو نوشته بود متاهل.

بعد از چند بار جوابشو دادم سلام دادم و گفتم متاهلی؟؟؟ گفت آره گفتم چرا پیام میدی گفت زنم حاملست و اینا

منم فوش و کشیدم بهش، اول و آخرشو تو گور لرزوندم بعدم بلاک کردم😐

آخه نکبت اون بچه رو ک از خونه باباش نیاورده...

بنظرم بی وفا شدن همه، انقدر مورد زیاد هست که تا یکم بهشون بد بگذره میرن سراغ موردای دیگه.. البته که همه اینجوری نیستن.

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
به نظر من مهمترینش اینه که خیلیا اصلا نیاز به ازدواج ندارند شعورشو هنوز پیدا نکردند فقط چون میخوان ...

👍👍👍خيليا شعور زندگي متاهلي و متههدي رو ندارن 

لياقتشون همن هرزگيه

در مورد زن و مرد مهم ذاته

من اگه حیا نداشته باشم زیر چادر هم کرممو میریزم

مرد اگه شخصیت نداشته باشه با بهترین همسر هم باشه خیانت میکنه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

احساس میکنم فقط میخواستی بگی پوشش مهمه

شوهر من با زن متاهلی بود که چادری بود سفت و سخت هم حجاب داشت  

این تحربه شخصی من

مشکل از بی شرافتی ادمهاست مرد و زن هم نداره به قول خودت یک طرف این ماجرا زنا هستن

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
در مورد زن و مرد مهم ذاته من اگه حیا نداشته باشم زیر چادر هم کرممو میریزم مرد اگه شخصیت نداشته باش ...

من يه چادري رو ديدم صيغه سه روزه يه مرد نماز خوان متاهل شد 

مرده هم اونو برد خريد لباس خريد و يه انگشتر طلا