2777
2789
عنوان

دیدم یکی داره توی نهایی تقلب میکنه

165 بازدید | 23 پست

دوازدهم انسانی هستم .. 

و لطفا فقط اونایی که از نهایی و اون حساسیت ش خبر دارن نظر بدن .. کسایی که میدونن برای نهایی ۶۰ درصد ینی یک نمر۶ شهر رو عوض میکنه ... 

الان سه تا امتحان دادم یه دختری از مدرسه خودمون توی حوزه امتحان نهایی تقلب در میاره ... خداشاهده برای ۴ درس اخر دینی اینقدر سخت بود تقلبشو همشو داشت .. خودش بهم نشون میداد . منی که برای اون چهار تا درس نصف روزم رفت اون توی سه تا برگه تقلب نوشت .. برای فارسی و سلامت امروز هم همینجور .. چیکار کنم بنظرتون؟ برم به مراقبا بگم؟ یا بزارم کارشو ادامه بده و خدا جوابشو بده ..‌ 

خیلی برام مهمه چون من دیدم که داره تقلب میکنه و حس میکنم این حق الناس گردن منم هست بگین چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ما هم همینه عدالت برقرار نمیشه تو کل روز می‌شینی میخونی بعد اینا میان تقلبی میکنن نمره میگیرن

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

یادش بخیر تو دوران راهنمایی زمون ما بود یکی از بچه های پشت سرم داشت تقلب میکرد تو نمازخونه برده بودنمون امتحان داشتن میگرفتن یهو تقلبشو پرت کرد جلوم منم در حال نوشتن ندیدم اومدن برگه منو گرفتن از همونجا بدشانسی با من بو نا عدالتی هرچی قسم و ایه والا بیلا من تقلب نکردم فقط یکی از دخترایی که صف روبرو نشسته بود داشته میدیده انگار خدا انداخت تو قلبش نمیدونم اومد گفت خانوم ما داشتیم میدیدیم اصلا مال این نیست مال فلانیه .خخ 

برا ما هم همینه عدالت برقرار نمیشه تو کل روز می‌شینی میخونی بعد اینا میان تقلبی میکنن نمره میگیرن

اخه چرا الکی الکی دارن با تقلب نمره جمع میکنن و حق اونایی که خوندن میره

اخه چرا الکی الکی دارن با تقلب نمره جمع میکنن و حق اونایی که خوندن میره

اینا چند ساله همینجورین

دینی ما همه افتادیم جز پنج نفر که تقلب کردن

و اون آدم خنگ ما شدیم اونا باهوش 

یعنی اینقدر دلم میخاد بفهمن تقلبی بگیرن محروم شن

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

به مراقبا بگو ولی اسمی از تو نبرناین همه ادم بخونه و زحمت بکشه اخرشم یه عده مریض میان تقلب میکنن.

بنظرت از تمام امتحاناتش محروم میشه؟

چون نمیخام بشه .. فقط درس بگیره و بترسه و تقلب نیاره

اینا چند ساله همینجوریندینی ما همه افتادیم جز پنج نفر که تقلب کردنو اون آدم خنگ ما شدیم اونا باهوش ی ...

دقیقااااا این که حس میکنن خیلی زرنگن بدجوری رو مخم هست