2777
2789
عنوان

زن همسایمون خیانت میکنه

2771 بازدید | 126 پست

ی زن تقریبا ۳۲ساله ک دوتا بچه داره با پسر همسایه ک چن ساله ازدواج کرده باهم میرن بیرون 

دلم برا شوهرش میسوزه آخه خیلی باهاش خوبه و دوسش داره😐

هروقت ک پسره رو میبینه دگ بکوب کوچه وایمیسته سوار ماشین مبشه آهنگای غمگینم میزاره صدارو میبره بالا

کاش شوهرش بفهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از نظرم منفورم این ادما 

یه سریم ببخشید زر میزنن میگن تا جای یه نفر نبودین قضاوت نکنین ،واقعا میخاره کسی که همچین کاری میکنه دیگه قضاوت کجا بود حیف مقام مادر که واسه همچین ادمایی باشه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ماه همیشه زیر ابر نمی‌مونه ،بالاخره یه روز رسوا میشه ولی ولی ولی خداکنه قبلش خدا به راه راست هدایت کنه هردو شونو 

آمــــــــــــــــــــــــــین

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خواهر یکم سرت رو بیار بیرون آفرین بیرون تر  حالا دوبار بکن تو زندگی همسایه ات واقعا چرا ببین برو. به شوهرش بگو تمام

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

متاهل چه مرگته خب بشین سرزندگیت چی شوهرت نداره که دنبال مردای دیگه ای 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑