2777
2789
عنوان

آخه این چه رفتاریه💔

234 بازدید | 35 پست

دیشب رفتم خونه ی جاریم چون پای پسرش شکسته بود ببینیمش، برادرو زن داداش جاریم هم اونجا بودند لحظه ی اخری گفت من حامله ام و پنج ماهم هست ولی زن داداشم نمیدونه و فقط خانواده ی همسرم میدونند گفتم خب چرا به زندادشت نگفتی گفت نمیخواستیم بدونه😐

و منم دومی بودم که نمیخواستند بدونم😊

وقتی رفتیم توی ماشین به شوهرم گفتم بهت نگفته بود مامانت گفت نه اصلا نمیدونستم منم،واقعا در مورد ما چه فکری کردند که این مدلی رفتار میکنند...ادامه اش جالب تر هست ....

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 

خب حاملگی اون به شما چیکار داره؟ مهمه مگه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اونجا رفتیم خونه ی مادر شوهرم یه سر بزنیم که ما مشهد رفتیم نیومدند دیدنمون با اصرار همسرم رفتیم،وقتی رفتیم داخل مادرشوهرم با همسرم زیارت قبولی کرد ولی با من اصلا،و منم رفتم کنار همسرم نشستم و برام مهم نبود که دیدیم گوشی خواهر شوهرم زنگ خورد و شروع کرد به خندیدن و گفت پس بلند بگم اشکالی نداره و گفت فلانی نیگه من حامله ام و بچمم دختره😏مادرشوهرمم خوشحال شد مثلا الان شنیده و میگفت خداروشکر، خداروشکر،شوهرمم گفت شما که میدونستید چرا فیلم بازی میکنید برا ما...

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
بعد از اونجا رفتیم خونه ی مادر شوهرم یه سر بزنیم که ما مشهد رفتیم نیومدند دیدنمون با اصرار همسرم رفت ...

شوهرت هم خاله زنکه 😂

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

بنظرم باید کاملا برات بی اهمیت باشه

کسایی ک از این پنهان کاریا میکنن خودشون الکی ب خودشون سخت میگیرن و خودشونو از چشم بقیه میندازن

ینی تو خودتو درگیر نکن

منم کسیو دیدم ک میترسه ب بقیه جنسیت بچشو بگه🤣🤣

حالا مثلا حامله باشی یا نباشی

یا دختر باشه یا پسر

چ فرقی ب حال بقیه داره ک زور میزنی و استرس میکشی ک قایم کنی؟ملت میخان دست بکنن تو بچتو بکشن بیرون؟🤣🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب حاملگی اون به شما چیکار داره؟ مهمه مگه؟

ادامه اشو بخون،ربطی نداره توهین به شعور حرف ما هست

اصلا اهمیتی نداره ی مشت کمبود دارن ما ی فامیل داریم هرگز نمیگه تازه یکی دیگه داریم الکی گفتن دختره الان چندماه گذشته گفتن پسره اینقدر دروغگون انگار حالا مهمه اینا بچه دار بشن یانه 

سخت نگیرید

بیخیال این حرفا،  اون مغز مگه چقدر گنجایش داره که همش با خود خوری و افکار منفی پربشه؟

بی تفاوت باشید نسبت به اطرافتون. وحتی افکار بقیه نسبت ب خودتون 

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

واقعا نمیفهمم چرا اینقدر تنفر دارند از ما همشکن هم دوتا جاریم ،خواهرشوهرم و مادرش...کلا میخوان مارا بدجنس و بد نشون بدن که چی ،واقعا دلم شکست که من هیچ بدی هیچ بدی واسشون نخواستم ..شوهرم که دیگه واقعا ناراحت بود زندگیم یه کتابه که هرچی بگم کمه....